SLECHT NIEUWS: SYLVIA SNEIJDER heeft longkanker (operatie vrijwel zeker uitgesloten, want te risicovol)

0

(Beeld: Twitter)

Slechts nieuws voor Sylvia Sneijder. De moeder van Wesley, Rodney en Jeffrey Sneijder heeft longkanker. Een operatie is vrijwel zeker uitgesloten, want dat zou te risicovol zijn.


Sylvia is sinds dinsdag weer thuis, laat zoon Rodney aan Shownieuws weten. Ruim een week geleden liet Sylvia weten dat ze in Turkije was opgenomen met een longtumor. Z kon ze niet naar Nederland vliegen, omdat ze geen toestemming kreeg van de artsen. Een paar dagen later mocht ze alsnog uit Turkije vertrekken. Het was toen nog niet bekend of de tumor goed- of kwaadaardig is.

In Nederland bleek de diagnose van de Turkse artsen te kloppen. Sylvie heeft inderdaad longkanker. Hoe het behandelplan eruit ziet, is nog onduidelijk, maar een operatie is vrijwel zeker uitgesloten vanwege te risicovol zijn. Een lichtpuntje is wel dat er gelukkig geen uitzaaiingen zijn geconstateerd.


Rodney Sneijder liet vlak na de ziekenhuisopname in Turkije in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de familie zich is rot geschrokken. “We gaan door een hel heen. M’n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen.”

De moeder van Wesley, Rodney en Jeffrey kan rekenen op veel steun van haar familie. Ook haar kleinzoon Xess Xava heeft haar eerder deze week nog samen met zijn moeder Yolanthe in het ziekenhuis opgezocht.