Idols-bedenker Simon Fuller verkoopt zijn Beverly Hills huis om met David Beckham in zaken te gaan?

0
Simon Fuller, de man achter de Spice Girls en bedenker van de wereldwijde successhows ‘So You Think You Can Dance?’en‘American Idol’, biedt zijn Beverly Hills-paleisje te koop aan. Fuller zou willen terugkeren naar Engeland om met David Beckham in zaken te gaan.
Fuller vraagt $ 18.950.000 voor zijn optrekje in Beverly Hills met vijf slaap en acht badkamers. Dat is bijna $ 10 miljoen meer dan hij betaalde voor het huis in 2005.

Fullers paleisje ligt in een van Beverly Hills meest gewilde buurten op een stuk land van bijna 4000 m2.
Meest opvallend in het huis is de spiraaltrap die de twee verdiepingen verbindt. Binnen een filmzaal, een ruime wijnkelder en een fitnessruimte. Grote terrassen kijken uit over de prachtig ontworpen tuinen met natuurlijk ook een zwembad. Op het terrein ook een vrijstaand gastenhuis.


Het lijkt erop dat Fuller van plan is om naar zijn geboorteland Engeland terug te keren. Recent verkocht hij ook al zijn twee appartementen in het New York Plaza Hotel.

Zijn terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk zou te maken hebben met de joint venture die hij met David Beckham heeft opgericht. Het bedrijf zou een hele lijn om een hele lijn consumentenproducten rond David Beckham op de markt te brengen.


Voor het geld hoeft Fuller het huis in ieder geval niet te verkopen. Het vermogen van Simon Fuller wordt geschat op $ 491.000.000.