BINNENKIJKEN in het schitterende landhuis van SHAKIRA in Miami Beach dat u voor 10 miljoen kan kopen

0
Shakira probeert andermaal haar schitterende villa aan Miami Beach kwijt te raken. De 41-jarige Colombiaanse zangeres zoekt een nieuwe eigenaar die bereid is 10 miljoen euro te betalen voor het stulpje. En dat is een spotprijsje, want drie jaar geleden wilde Shakira er nog net geen 14 miljoen voor hebben. EERST EVEN BINNENKIJKEN?

De drievoudige Grammy-winnares wil nu voor een bedrag van 10 miljoen euro afscheid nemen van haar indrukwekkend landhuis voorzien van alle luxe. De zangeres kocht het huis in Miami Beach in 2001 voor $ 3.300.000. De villa, bekend als een ‘Zen-oord’ vanwege het gebruik van veel wit en glas in de woning, staat op een stuk grond van 800 vierkante meter en beschikt over 7 slaapkamers en 9 badkamers. Door het complete huis liggen, lichte, hardhouten vloeren. Er is een gerenoveerde keuken met high-end apparatuur. Die keuken geeft toegang tot de hardhouten aanlegsteiger aan de baai.


Ter ontspanning is er onder andere een witte pooltafel en een loungehoek met op maat gemaakte meubels én waterpijp en een grote fitnessruimte. De achterkant van het huis geeft toegang tot een groot terras met een zwembad en een bar. Het huis ligt achter een hoog hek waardoor de privacy gewaarborgd is.

In 2014 stond het huis ook al korte tijd in de verkoop, maar Shakira haalde het pijlsnel van de markt toen bleek dat haar makelaar een voormalig Colombiaans drugsbaron was die ook nog eens was veroordeeld voor witwassen.


Deze Tony Yunez waste in de jaren 80 jaren geld wit voor het Cali en Medellin drugskartel. Met het criminele geld handelde hij op Wall Street tot de FBI hem arresteerde en hij achter de tralies verdween. Na zijn vrijlating werd hij makelaar… Een jaar later, in 2015, gaf Shakira haar halfbroer Antonio Mebarak opdracht het huis te verkopen voor $ 13.900.000.

Shakira woont al jaren in Spanje met haar bij Barcelona voetballende echtgenoot Gerard Pique. Ze is inmiddels ook moeder van twee zoontjes; Milan van bijna 6 jaar en debijna drie jaar oude Sasha.

De popster, die wereldwijd meer dan 60 miljoen albums verkocht, won begin dit jaar een Grammy Award voor Best Latin Pop Album met ‘El Dorado’ en tourt momenteel door in Europa. Ze sluit haar wereldtoer 3 november af in Colombia.