‘Semi-gescheiden’ ELON MUSK krijgt tweeling bij een van zijn topmanagers (nu vader van 9 kinderen)

0

(Beeld: CP)

Tesla-topman Elon Musk heeft een inmiddels geboren tweeling verwekt bij  Shivon Zilis, een van zijn topmanagers. Musk heeft nu maar liefst negen kinderen, waarvan twee  met de bij de Canadese zangeres Grimis, van wie zegt ‘semi-gescheiden’ te zijn.


Musk en Zillis kregen de tweeling in november vorig jaar meldt Business Insider op basis van gerechtelijke documenten gedeponeerd afgelopen april waarin Musk en Zilis bij een rechtbank in Texas een verzoek indienden om de naam van de tweeling te veranderen, zodat ze de achternaam van hun vader zouden hebben en de achternaam van hun moeder deel van hun middelste naam zou worden. Een verzoek dat een maand later werd gehonoreerd door de rechter.

Tesla-topman Elon Musk heeft nu op negen te liggen. Vijf zijn ex-vrouw, de Canadese auteur Justine Wilson. Twee kinderen heeft hij met de Canadese zangeres Grimes. Hun tweede kind werd via een draagmoeder in december vorig jaar geboren. Dat was een maand na de geboorte van de tweeling met Zilis.


De 36-jarige Zilis is directeur operaties en speciale projecten bij Neuralink, een bedrijf mede-opgericht door de 51-jarige Musk. Ze zou Musk in 2015 hebben ontmoet hebben en trad in mei 2017 in dienst bij NeuraLink waar zij werdbenoemd tot projectdirecteur kunstmatige intelligentie bij Tesla. Daar werkte ze tot 2019. Volgens haar LinkedIn-profiel is ze ook ook bestuurslid kunstmatige intelligentie bij het door Musk opgerichte onderzoeksbureau OpenAI.