Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Scott Disick koopt villa in buurt ex Kourtney (en hij heeft een nieuwe liefde)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Scott Disick heeft een nieuw huis gekocht. En het ligt in de buurt van het huis van ex Kourtney Kardashian. En naast een nieuw huis is er ook een nieuwe liefde!


Het gaat volgens de vastgoedsite Trulia om een villa met zes slaapkamers en een apart gedeelte voor kinderen.
De realityster betaalde bijna 6 miljoen dollar (5,6 miljoen euro) voor de woning, die in 1975 werd gebouwd. De tuin is uitgerust met een zwembad, een basketbalveld en meerdere terrassen.

(Lees verder na de advertentie)

Scott Disick vertelde nog maar recent dat hij had overwogen zelfmoord te plegen toen Kourtney Kardashian hem verliet, maar nu zou ‘Lord Disick’ weer gelukkig in de liefde zijn. Hij zou gevallen zijn voor het Zweedse model Lina Sandberg.

Een halfjaar geleden strandde de relatie van Scott en Kourtney definitief. De twee waren negen jaar samen en hebben drie kinderen, Mason (6), Penelope (3) en Reign (1). Kourtney zou Scott aan de kant hebben gezet omdat hij in Zuid-Frankrijk wel erg close was met een ex.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0