(Schoon)vader Rudolf over Hazes en Sarah: ‘Die twee zijn gewoon nog gelukkig met elkaar’

0

(Beeld: Instagram Andre Hazes)

Schoonvader Rudolf wijst de verhalen dat zijn (stief)dochter Sarah en liefde  André Hazes uit elkaar zijn naar het rijk der fabelen verwezen. Hij is die verhalen dan ook meer dan en zegt ‘Er doet zo veel onzin de ronde. Die twee zijn gewoon nog gelukkig met elkaar.’


Sarah van Soelen mag na haar ‘mediacursus’ in Spanje weer teruggekeerd zijn in ons land, waar haar liefde  André Hazes is lijkt niemand te weten. Sinds zijn management naar buiten heeft gebracht dat de zanger een burn-out heeft, is er niets meer van hem vernomen. Manager Bodewes zie twee weken geleden dat André tot rust moest komen en een lange weg te gaan heeft. Hoe het nu met hem gaat, wil hij niet vertellen: ‘We hebben een radiostilte. Als er nieuws is, komen we daarmee naar buiten. Er gaan veel onwaarheden rond, waar we niet steeds op willen reageren,.’ zegt hij vandaag in weekblad Privé.

Holland  Hazes-collega Jeroen van der Boom, ook een vriend van André, zegt contact te hebben met André.  ‘Hij is in goede handen. Waar hij is, dat is niet aan mij om te vertellen. Er wordt alles aan gedaan om hem fit te krijgen… laten we het hopen. Hij is een jonge jongen en hij moet zijn schouders eronder zetten. Tijd heelt alle wonden,’ vertelde Van der Boom in een interview.


YouTuber Yvonne Coldewijer die zegt dat Hazes afkickt van een cocaïneverslaving is ervan overtuigd dat er meer speelt. André en Sarah zouden volgens haar zelfs uit elkaar zijn. Ook zou de zanger niet meer welkom zijn bij de ouders van zijn vriendin.

Maar dat ontkent Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah. Hij laat Privé weten dat er veel onzin naar buiten wordt gebracht, wat hem pijn doet. ‘Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.’ Op de vraag of hij ruzie heeft met zijn schoonzoon, antwoordt hij vrolijk: ‘Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?’