Pagina titel ...
woensdag, september 23
Scheiding kost DIRK KUIJT half miljoen per huwelijksjaar (en dat waren er 17!)

0

Dirk Kuijt mag dan in het Noordwijkse CDA-raadslid Natalie Barnsteen een nieuwe liefde hebben gevonden, oud liefde Gertrude blijft niet onbemiddeld achter. Zeventien jaar geleden trouwden Gertrude in gemeenschap van goederen met haar Dirk en dat maakt dat Gertrude tegen de tien miljoen gestort krijgt als de scheiding is afgewikkeld.

(Lees verder na de advertentie)

Dat Dirk Kuijt en zijn Gertrude zeventien jaar geleden in gemeenschap van goederen trouwden maakt dat Gertrude nu recht heeft op de helft van het vermogen dat haar man bij elkaar trapte op de groene mat. En dat is niet mis, want Kuijt die goed betaald zijn kunsten vertoonde voor FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe SK is volgens zakenblad Quote goed voor netto 17 miljoen euro.

Uit financieel oogpunt is het huwelijk voor Gertrude dan ook lucratief geweest. Bij de eindafrekening van het gestrande huwelijk krijgt zij precies 500.000 euro per huwelijksjaar. 8.5 miljoen euro dus.

Lees verder na advertentie

Dirk Kuijt is ambassadeur van de Vriendenloterij (beeld Vriendenloterij)

Dat bedrag kan makkelijk oplopen tot boven de 10 miljoen euro, want in de door Quote geschatte 17 miljoen zijn de inkomsten uit sponsorcontracten niet meegenomen. En ook die belopen ettelijke miljoenen. Anno 2020 is Kuijt bijvoorbeeld nog te zien in een tv-spot van de Vriendenloterij.

En dan is nog de luxe villa in Noordwijk, op slechts 60 meter van het strand, die ook nog eens een slordige 6 miljoen euro waard is en waarvan Gertrude op grond van de huwelijkse voorwaarden dus voor de helft eigenaar is. Die villa staat op een kavel van 4400 vierkante meter. De oude villa, gekocht in 2013 voor twee miljoen euro, liet Kuijt slopen toen hij de grond kocht om vervolgens samen met een architect een nieuw huis te ontwerpen. De sloop en de herbouw van het pand kostte Kuyt zo’n €6 miljoen. Kuijt betaalde dat miljoenenbedrag uit eigen zak betaald, want in het Kadaster is geen hypotheek te vinden.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0