‘Scheetje’ Karin vindt liefde bij Johan, de broer van ex-man Hans

0

(Beeld: Talpa)

Karin van Scheijndel, de vrouwelijke helft van het voormalige Ik Vertrek-koppel ‘de Scheetjes’, heeft een nieuwe relatie Johan, de broer van Hans ‘Scheetje’ ten Böhmer met wie zij afgelopen september brak. Ex-man Hans weet is van haar nieuwe relatie. “Zijn tante had hem een berichtje gestuurd.”


Van Scheijndel vertelt bij RTL Boulevard dat ze op stap ging met haar schoonzus, daar bleef slapen en dat de vonk toen oversloeg met Johan die ze al negen jaar kent. “Hij is echt superlief. Ik zit nog in een scheiding, hij is al acht maanden gescheiden. Hij weet natuurlijk alles van mij en we hadden gelijk een klik, ook door de problemen die we allebei hadden en hebben.”

Karin en Hans maakten in september bekend te gaan scheiden. De coronacrisis en alle pech en problemen bij het openen van hun eigen golfbaan op Bonaire werd het stel uiteindelijk te veel. Eind september liet Ten Böhmer aan De Telegraaf weten een verzoening met zijn ex-vrouw uit te sluiten. Van Scheijndel zou naar Nederland vertrokken zijn en niet van plan zijn terug te keren naar Bonaire. “Ze heeft besloten om niet meer terug te komen en mij in de steek te laten”, zei Ten Böhmer in Ik Vertrek.


Vorige week werd bekend dat Ten Böhmer ook een nieuwe liefde heeft. Hij is sinds kort samen met de 31-jarige Nina, die hem helpt op zijn golfbaan op Bonaire.