‘Scheetje’ Karin terug naar Bonaire (liefdeshereniging met Hans op komst?!)

0

(Beeld: Talpa)

Ze gingen uit elkaar. Er volgde een vechtscheiding. Hij kreeg een ander, zij begon een relatie met zijn broer. Maar drie maanden later zijn ze bieden weer vrijgezel en wil Karin terugkeren naar Bonairewaar zij met Hans een minigolf runde. Een liefdeshereniging lijkt aanstaande.


Nog een drie maanden geleden lagen scheetjes Karin en Hans nog in een vechtscheiding, maar nu lijkt een liefdeshereniging op til. Beiden hadden na de breuk snel een nieuwe liefde, maar beider relaties zijn ook alweer gestrand.

Hans wilde het dan ook graag opnieuw proberen met zijn ‘scheetje’ Karin. Karins omgeving liet in gesprek met weekblad Privé weten dat Karin wel weer in de armen van Hans zou willen terugkeren. “Karin wil deze stap best nog een keer zetten”, zo zei iemand uit haar omgeving tegen het weekblad.


na die berichtgeving zegt Karin tegen Shownieuws: “Achteraf bleek dat Hans een filmpje op Facebook had gezet met: ‘Karin kom terug’ en daardoor is het balletje gaan rollen. En toen dachten ze allemaal dat ik inderdaad terug zou gaan.”

Karin vertelt ook dat ze erover nadenkt om weer samen met Hans te gaan werken op Bonaire. “Dat we toch compagnons blijven, het bedrijf is toch van allebei. En dan met regelmaat terug naar Nederland”, legt Karin uit. Maar niet als stel.”

Karin en Hans “vertrokken zes jaar geleden, zoals te zien was in ‘Ik Vertrek’  naar Bonaire om daar een nieuw bestaan op te bouwen. De twee maakten in september 2021 een einde aan hun huwelijk.