SBS-ster PETER GILLIS beleent nu ook modelpark Prinsenmeer (12.5 miljoen tegen 1% per maand…)

0

Opnieuw heeft Peter Gillis een miljoenenlening afgesloten. Leende hij eerder al €7.5 miljoen euro met als onderpand zijn vakantiepark Marina Beach bij het Zeeuwse Hoek nu heeft Gillis nog eens €12.5 miljoen geleend waarvoor zijn vakantiepark Prinsenmeer, bekend uit Massa is Kassa, het onderpand is. Beide leningen kosten Gillis iedere maand een klein fortuin, want hij betaalt maat liefst 1% rente PER MAAND. In geld is dat 200.000 euro per maand!

volgens zakenblad Quote zijn beide leningen verstrekt door Bert van Maanen die het platform snelgeld.nu op internet runt en bedraagt bij beide leningen de rente 1% per maand. Volgens Van Maanen is Gillis goed voor zijn geld en betaalt hij keurig zijn rente. ‘Ik zie dus geen reden om het niet te doen,’ aldus de vastgoedfinancier tegen Quote. De Marina Beach-lening, die eind dit jaar afloopt, wordt dan ook doorgerold.


Prinsenmeer, op ongeveer 10 kilometer van Eindhoven, is het modelpark van zijn Oostappen Groep. Hier wordt het merendeel van de opnamen voor Massa is Kassa gemaakt. Volgens Gillis zou hij een fortuin van 250 miljoen bezitten en hoort hij thuis in de Quote 500. Volgens het blad haalt Gillis de ondergrens voor de Quote 500, 120 miljoen, bij lange na niet.

Waarom Gillis, als hij goed is voor 250 miljoen euro, 20 miljoen bij snelgeld.nu geleend heeft tegen de astronomische rente van 1% per maand is onduidelijk. Een belletje, een sms-je én een Whatsappje van de Quote-redactie naar Gillis zelf leverden niets op.


SBS 6 viert dit jaar kerst met de familie Gillis. Op tweede kerstdag is een kerstspecial te zien van de realityserie rondom Peter Gillis en zijn familie. Het is de laatste kerst in de villa in Neerpelt voor de familie Gillis. De pater familias heet bedacht dat die ‘onvergetelijk en groots’ moet worden. De familie Gillis heeft ook een heuse kerstclip opgenomen.