‘SBS 6-diva snuift erop los: Altijd witte kerst voor Patty Brard’

0

Patty Brard zal deze eerste kerstdag niet al te vrolijk worden van wat columnist Jan Roos allemaal over haar beweert. Volgens Roos gebruikt Brard veelvuldig cocaïne en heeft ze een niet alledaags seksleven waar niet alleen mannen, maar ook vrouwen deel van uit maken.

RoddelPraat, online showbizzrubriek van Jan Roos en Dennis Schouten kent de de vaste rubriek ‘Patty, Patty, Patty’ met als lijdend voorwerp Patty Brard. En in de laatste aflevering (zie onder en luister vanaf  16.50) . beschuldigt Roos Brard van veelvuldig cocainegebruik.


Mediacourant.nl schreef het gewraakte stukje radio uit.

Roos: “Bij Patty is het altijd een witte kerst. Daarom vroeg ik of dit haar huis op Ibiza was, want daar sneeuwt het vaker dan in Tirol, kan ik je vertellen. Nee, maar die snuift erop los, jongen. Dat wist je toch wel?”


“Ik heb een heel leuk verhaal over haar, wat ik nooit mocht vertellen, maar dat doe ik nu toch. Zij was op Ibiza en daar snuifde ze zich helemaal rondom.”

Dennis Schouten: “Nee, daar is geen bewijs voor”.

Roos: “Ja, maar dat heb ik dus uit een eerste-hand-bron.”

Dennis: “Wie is dat?”

Jan: “Ja, dat ga ik natuurlijk niet vertellen.”Jan Roos vertelt ook dat Brard en man Antoine van de Vijver een onalledaags seksleven hebben, of in elk geval hebben gehad

Roos: “Op Ibiza woonde ze op een gegeven moment samen met een vrouw en die Antoine was een soort butler van die twee. Zij lagen dan boven te snuiven en te scharen en Antoine kwam dan ontbijt op bed brengen. Serieus.”

Dennis: “En Antoine bleef op een gegeven moment plakken?”

Jan: “Nee, dat was wel haar vriend, maar het was een soort huisman, terwijl zij dus de hele dag lag te zuipen, te beffen en te snuiven.”

Patty is biseksueel, meent Jan. Dennis: “Ah ja, hoe weet jij dat zij ook op vrouwen valt? Dat is nooit…”

Jan: “Nou, dat heb ik dus uit eerste hand.”

Dennis: “Dat zij ook met vrouwen af en toe?”

Jan: “Zeker, dat mag toch? Hartstikke leuk, ik veroordeel dat niet en dat snuiven moet ze ook zelf weten, maar dat het vaak bij Patty Brard sneeuwt, dat klopt.”

Share.