SARAH VAN SOELEN en haar familie willen niet te zien zijn in docu ANDRE HAZES

0

(Beeld: Instagram)

Sarah van Soelen wil niets meer te maken hebben met ex André Hazes. Ze is dan ook niet blij met de documentaire die binnenkort uitkomt op Videoland die gaat over André’s leven en waarin zij ook te zien zal zijn. Met haar familie aan haar zijde probeert ze nu te voorkomen dat beelden van haar te zien zullen zijn in de docu.


In de documentaire zouden beelden te zien van Sarah toen ze nog een relatie met de zanger had. Niet alleen Sarah, maar ook haar familieleden zouden in de documentaire te zien zijn. De familie van Sarah  ving de zanger op nadat hij begin vorig jaar een einde had gemaakt aan zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dre.

Toen na de drie maanden de relatie van Sarah en André op de klippen liep, lit Hazes van de ene op de andere dag niets meer van zich horen. Sarahs familie vond dat ‘hartstikke pijnlijk’. De familieleden willen dan ook niet als een soort ’tussenfase’ in het leven van André in de documentaire te zien zijn.


Ook voor Sarah zelf is haar liefdesverhaal een afgesloten hoofdstuk. Reden waarom ook zij niet wil dat ze in de docu te zien is. Er zou inmiddels overleg zijn tussen Sarah en haar familie en documentairemaakster Cheeru Mampaey.

Woensdag, de dag dat weekblad Prive intieme beelden met daarop André en Monique tijdens hun vakantie in Florida publiceerde reageerde Sarah met. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen.” Ze liet Shownieuws die dag ook weten dat ze André al enige tijd niet meer heeft gesproken.

Toen werd het ook duidelijk dat Sarah de zanger heeft geblokkeerd op Instagram. “Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is.  Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”