Sarah voor en na…. Nieuwe liefde André Hazes laat ieder jaar fillers in jukbeenderen en lippen spuiten

0

André Hazes zal zijn nieuwe liefde Sarah van Zoelen ieder jaar naar de beauty clinic moeten brengen en zijn portemonnee moeten trekken wil hij de vrouw houden op wie hij nu zo verliefd is. Ieder jaar moet zijn Sarah meer dan 2 millemeter fillers in haar jukbeenderen en lippen laten spuiten om haar huidige uiterlijk te behouden. Fillers die maken dat het lieve meisje dat ze was veranderde in de vrouw die ze nu is.

Sarah van Soelen, de nieuwe liefde van André Hazes, voor wie hij de moeder van zijn zoontje Dre, Monique westenberg, in de steek liet is niet bepaald puur natuur. De influencer mag dan pas 25 jaar zijn ze heeft al heel wat aan zichzelf laten sleutelen in de beauty clinic. De sarah van zes jaar geleden, een lief tienermeisje, veranderde door haar bezoekjes aan de kliniek in de vrouw die zij nu is en wilde zijn.


Op de site van de kliniek waar zij haar fillers ieder jaar laat inspuiten zijn ze bepaald blij met het behaalde resultaat. Sarah is een van de uithangborden van het bedrijf en laat ook weten wat ze bij Sarah hebben gedaan. “Bij onze lieve en knappe cliënt Sarah van Soelen hebben we 2,0 ml verdeeld over beide kanten van haar jukbeenderen. De kosten hiervan bedragen voor 1,0 ml €239,- en 2,0 ml €449,-. Het resultaat blijft ongeveer een jaar zichtbaar,” schrijft het bedrijf bij een foto van de nieuwe mevrouw Hazes op haar Facebook-pagina. Een behandeling die dus wel ieder jaar herhaald moet worden!

André Hazes bevestigde eerder deze week aan tafel bij Beau dat hij verliefd is op Sarah. Toen Beau André op de man af vroeg of Sarah nu wel of niet zijn nieuwe liefde is, zei hij aarzelend: “Ehm ja. Ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja.”


Diezelfde avond liet Sarah blijken dat ze zijn openbare liefdesverklaring leuk vond: ze plaatste een hartje in haar Instagram Stories.

Volgens Hazes leerden de twee elkaar al kennen op een feestje nog voor een relatie kreeg met Bridget Maasland eind 2019. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek. Ze was verslaafd aan drank- en drugs. Volgens Hazes is ze inmiddels anderhalf jaar clean. “Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.” 

Volgens André Hazes hebben Sarah en haar familie hem ook al eerder, in goede én slechte tijden, opgevangen en is de familie ‘een enorme steun en toeverlaat’ voor hem geweest, vooral op momenten dat hij er doorheen zat. “Ik heb zelf geen vader en ben steun bij hem gaan zoeken, voor mezelf. Zo heb ik deze familie leren kennen.” Het was ook Sarahs vader, Rudolf van Soelen, die Hazes als eerste belde tijdens de vakantie op Bonaire afgelopen februari, waar de zanger zijn relatie met Monique Westenberg definitief beëindigde.

Op Instagram heeft Sarah inmiddels meer dan 100.000 volgers, twee keer zoveel voor Hazes haar benoemde als zijn mogelijk nieuwe liefde. Op Instagram maakt ze reclame voor jurkjes en verschillende kledingwinkels.