Sarah van Soelen weet het zeker: ‘Liefde voor André is voor altijd’

0

In ieder geval weet Sarah van Soelen het zeker: de liefde tussen haar en André is voor altijd. Op Instagram deelt Sarah een innige foto van het stel met de tekst ‘Geen woorden nodig… Dit is voor altijd baby.’

De foto is gemaakt bij een van de optredens van André in het Zomertheater. Waar André gaat lijkt Sarak te volgen. Sarah van Soelen ontbrak ook niet bij de viering van de 70ᵉ verjaardag van André Hazes senior.


Rachel tegen Story: ‘Ik ben dankbaar dat Sarah in André’s leven is gekomen.’ Ook Dré heeft nu een heel andere uitstraling en kijkt heel gelukkig uit zijn ogen. Dat is ook echt zo. Deze uitstraling ken ik van mijn kind. Zo ken ik mijn zoon. En zo heb ik André, en dat is niet om nu negatief te doen over Monique, niet echt gezien toen zij samen waren.’