Sarah van Soelen, met naamketting André Hazes om haar nek, maakt comeback op social media

0

Sarah van Soelen is terug op social media, maar ze zegt dat de volgers van haar privéaccount de komende tijd niets te verwachten hebben. Nog slechts zakelijk zal ze voor kledingwinkel Chicas als model actief zijn op social media. Ze lijkt wel subtiel aan te geven dat het nog altijd aan is met André Hazes. De foto’s laten zien dat ze nog altijd de naamketting van André Hazes draagt.

Vorige maand vertrok Sarah van Soelen (25) naar Spanje, maar zonder vriend André Hazes(27). Sarah ging in een privékliniek leren hoe ze moest omgaan met alle media-aandacht nu ze een raeatie met Andre Hazes heeft. Sinds ze, ruim een week geleden, terugkeerde in ons land postte ze nog maar een keer over een bezoekje aan de kapper. Verver bleef het stil en het zal stil blijven op haar socials.


Zakelijk ligt dat anders, want Sarah showt op social media de outfits van kledingwinkel  Chicas op de socials. Daar heeft ze dan ook nu poserend haar comeback gemaakt op Instagram Stories. Ze schrijft erbij: ‘Ik post natuurlijk niks meer privé, maar wel zakelijk. Want ik ben gewoon aan het werk. Ik vind het een top pak.’ Ze lijkt ook subtiel aan te geven dat het nog altijd aan is met Andre Hazes, want nog altijd prijkt de naamketting van André om haar nek. Afgelopen week gingen er tal geruchten dat Sarah en André uit elkaar zouden zijn. Dat werd al ontkend door de stiefvad er van Sarah in weekblad Privé. ‘Met hun relatie is niets aan de hand’, vertelt Rudolf in gesprek met De Telegraaf.