Sarah van Soelen contractueel de mond gesnoerd over breuk met André Hazes

0

(Beeld: Instagram)

Geld is de reden dat Sarah van Zoelen zwijgt over haar breuk met Andre Hazes. Sarah heeft een contract van haar handtekening voorzien dat ze de komende tijd geen woord zal zeggen over Hazes of over de status van haar relatie met hem. De reden: een documentaire rond Hazes waarin de breuk met Sarah een verhaallijn is.


Als Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, Sarah van Soelen in een privebericht op Instagram vraagt hoe het nu met haar relatie met André Hazes ineen zit ‘Hoe zit het nou tussen jou en André?’ is het antwoord van Sarah: “Doe ik geen uitspraken over, het gaat in ieder geval goed met mij.” Een ander antwoord lijkt Sarah ook niet te kunnen gven, want ze heeft een contract ondertekend dat ze zal zijgen.

Of zij en André uit elkaar of nog samen zijn, houdt ze dan ook nog even verplicht in het midden. Sarah lijkt op Instagram wel hints te geven dat het over en uit is met Hazes. Zo verwijderde ze eerder de initialen van André uit haar bio, deed ook zijn Andre-kettingen af. Het zou kunnen wijzen op een breuk.


Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer denkt dat Sarah niets zegt vanwege een geheimhoudingsplicht. “Sarah heeft aan mensen verklaard dat zij een geheimhoudingscontract heeft moeten tekenen”, legt ze uit op YouTube. Dat Sarah een contract heeft moeten tekenen zou te maken hebben met de documentaire over het leven van André Hazes dat vermoedelijk volgend jaar uitkomt. “Er is natuurlijk al veel gefilmd en het zou schadelijk zijn en veel geld kosten als Sarah nu allerlei dingen naar buiten zou brengen”, aldus Yvonne.