SARAH SALAH, de meest recente ex van ANDRE HAZES, doet haar verhaal (over hun romance, de trouwplannen en de breuk…)

0

Sarah Salah, de meest recente ex van André Hazes, doet nu haar verhaal. Ze vertelt over hun romance, de trouwplannen en de breuk…

In oktober werd ze voor het eerst samen met André gespot in het vliegtuig naar Dubai. Niet veel later werd duidelijk dade twee een relatie hadden. “Ik werk voornamelijk in Egypte en ben daardoor bijna niet in Nederland. Ik wist daardoor niet zo goed waar ik in terecht kwam, toen ik verliefd werd op André,” zegt ze telefonisch tegen Shownieuws. “We waren heel verliefd”, vertelt Sarah. Zo verliefd dat er binnen no-time over trouwen werd gepraat. Sarah vertelde Hazes dat ze graag in december ten huwelijk gevraagd wilde worden. “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.”


Naast de trouwplannen wilden ze ook een huis gaan delen. “We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis wat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie.” Maar al snel was de liefde over. Toen de documentaire over André uitkwam, zag Sarah een hele andere man dan zij had leren kennen. “Na de première veranderde hij 180 graden. Hij had opeens een ego. André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt. “Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil.” Het stel besloot de relatie te beëindigen.

Volgens Sarah zei Hazes ook tegen haar dat hij nog terug naar de kliniek in Spanje moest om de behandeling af te maken. Dat heeft hij tot nu toe nog steeds niet gedaan. De twee hebben geen contact meer. Met moeder Rachel heeft ze, net als haar voorgangers Sarah van Soelen en Bridget Maasland, nog altijd goed contact.


Direct nadat Shownieuws een aankondiging van interview plaatste heeft André haar ontvolgd op Instagram….