Santegoeds over reactie Story-collega Den Aantrekker op Hazes-foto’s: ‘een sore loser, die zelf de plank volledig mis sloeg met een fake-story over de twee’

0

In de vandaag verschenen editie van weekblad Privé haalt hoofdredacteur Evert Santegoeds hard uit naar Story-collega Guido den Aantrekker. De twee die beiden als deskundige, maar nooit samen, achter de desk bij SBS Shownieuws staan lijken bepaald geen vrienden. Zo beweerde de Story-hoofdredacteur dat de exclusieve foto’s die weekblad Privé afgelopen week publiceerde van een dolverliefde Andre Hazes en ex Monique Westenberg die samen met zoontje Dre (5) vakantie vierde in Florida, voor 1000% zeker waren genomen na een door Privé fors betaalde tip van Hazes en Monique zelf. Volgens Santegoeds een reactie van een sore loser, die zelf de plank volledig mis sloeg met een fake-story over de twee.

Santegoeds haalt hard uit in het intro van het verhaal hoe de geruchtmakende fotoreportage in Florida tot stand is gekomen. Hij schrijft: “Nederland raakte niet uitgesproken over de opvallende Privé-cover van vorige week, die in één klap duidelijk maakte hoe de vlag erbij hing bij ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG. De twee gingen tijdens een lange vakantie door de VS op zoek naar elkaar en ‘de vorm’ van hun relatie. Getuige de foto’s aan het zwembad die we maakten in de buurt van Orlando, hebben ze die vorm gevonden en zijn ze zelfs in topvorm!”


Dan: “Maar hoe kwam die exclusieve Privé-cover nou tot stand? Verschillende media, twitteraars en podcasters tuimelden over elkaar heen en waren het over één ding eens: het was allemaal te toevallig dat ons reportageteam ze wist te vinden, dat kon alleen maar als André en Monique Privé zelf hadden getipt en voor de foto’s dus wel flink betaald zouden hebben gekregen!”

Zonder de naam van Story’s hoofdredacteur Den Aantrekker te noemen vervolgt hij met: “Een jaloerse collega maakte het wel heel bont. Hij sloeg in die week zelf de plank volledig mis met een fake-story over de twee, maar in plaats van zich even gedeisd te houden, wist hij precies hoe het bij ons zou zijn gegaan: 1000% zeker dat Monique had getipt! Hij bleek niet alleen een sore loser, maar ook opnieuw verkeerd geïnformeerd! Want, nee, zowel André als Monique wist niets van onze komst. Beiden hebben niet gemerkt dat de foto’s, liggend onder een terrasstoel, door fotograaf WESLEY DE WIT werden gemaakt en ze waren alweer gevlogen voordat starreporter EDWIN BREDIUS ze kon aanspreken!”


Story lag vorige week overigens in het schap naast Privé met de onthullende Florida-foto’s van het Hazes-gezin met de coverkreet Andre Hazes kiest voor bestaan als vader alleen.