Geen politie-onderzoek naar overlijden nieuwe liefde Samantha de Jong: ‘Zomaar ineens ben je overleden. Hoe kan dit?’

0

De Haagse politie doet geen verder onderzoek naar het overlijden van Gelmore, de vader van Samantha de Jongs derde kind, en sinds afgelopen februari ook haar laatste liefde. Gelmore overleed afgelopen zondag. Of Gelmore een natuurlijke dood is gestorven blijft onduidelijk. Volgens de Haagse politie is er in ieder geval geen sprake van een misdrijf.

Gelmore, de vriend van Samantha de Jong, is zondag aan het eind van de middag plotseling overleden. Dat meldde de realityster op Instagram. “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden. Hoe kan dit”, schrijft Samantha in een bericht op het platform. En ook: ‘Gelmore is overleden aan een hartstilstand’. Volgens buurtbewoners zouden er ook drugs in het spel zijn.


Samantha vervolg haar bericht over de dood van de vader van haar kind met: “lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen gisteren waren we nog lekker aan het koken.

Rond 17.00 uur rukten hulpdiensten uit voor een melding van een reanimatie in de woning van Barbie, maar dat was dus tevergeefs. Hoe het kan dat Gelmore een hartstilstand heeft gekregen, is niet bekend. Wel zegt de politie maandag tegen Shownieuws: “Er is geen sprake van een misdrijf, dus wij doen geen onderzoek.” Op de vraag of Gelmore aan een natuurlijke dood is overleden, reageert de politie dat ze daar verder niks over willen zeggen.


Samantha de Jong was sinds februari gelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster ook de echte vader van haar jongste kind. Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde met een tattoo. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals.

Toen Barbie haar nieuwe relatie begin februari bekend maakte schreef ze. “Mijn steun en toeverlaat! Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Ze wilde “van de daken schreeuwen” hoe blij ze is met deze man in haar leven. Amper twee maanden daarvoor brak ze met haar verloofd Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van het kindje bleek.

Aan Story vertelde Samantha over de onverwachte liefdeshereniging met ‘Gilly’, zoals ze Gelmore noemt. “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo [voorheen Djemino, red.]”, aldus Samantha. “Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn.”

Share.