Samantha de Jong na ziekenhuisopname en overlijden vriend: ‘Ik ben getraumatiseerd’

0

Samantha de Jong kan nog altijd niet geloven dat haar vriend Gelmore, ook de vader van zoontje Angelo, is overleden. Een dag na de dood van Gelmore belandde Samantha met een shock zelf in het ziekenhuis. Nu is ze weer thuis, maar het gaat nog niet echt goed met Barbie. “Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd.”

Zondagavond deelde Samantha op Instagram het verdrietige nieuws dat Gelmore, haar grote liefde en vader van zoontje Angelo, plotseling was overleden. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen”, schreef ze toen bij een liefdevolle foto met haar lover. Een paar uur later maakte ze de oorzaak van zijn overlijden bekend. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”


Een dag meldde Privé dat ze blondine in het ziekenhuis was opgenomen omdat zij onwel werd toen zij troost zocht bij een vriendin. Ze zou in shock verkeren door het plotseling overlijden van Gelmore. Na een stilte van twee dagen kan Samantha kan nog steeds niet geloven dat Gelmore er niet meer is. “Schatje, ik mis jou echt, ik weet niet wat ik met mezelf aan moet. We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je”, schrijft ze bij een filmpje van haar vriend. “Iedere keer wanneer ik dit filmpje terugkijk denk ik bij mezelf dat je nog leeft.”

Even later plaatste de blondine een selfie waaronder ze verder vertelt hoe het met haar gaat. “Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd”, laat ze weten. “Lieve Gelmore, zoals jij altijd zei tegen mij: ‘Tot de maan en terug en daar voorbij.’ Voor mij hetzelfde, lieverd. Ik mis je zo erg en je familie ook. Ik ben je zo dankbaar dat je toch nog weer in mijn leven bent gekomen.”


“Ik kan het gewoon niet beseffen dat mijn wederhelft, mijn steun en toeverlaat, er niet meer is. Ik voelde me zo veilig bij je”, schrijft Samantha onder weer een nieuwe selfie met Gelmore. “Wij waren de twee zwaantjes, de twee puzzelstukjes die bij elkaar pasten.” De blondine bedankt ook haar volgers voor alle steun en lieve berichtjes die ze de afgelopen dagen heeft ontvangen. “Jullie berichten houden mij nog op de been.” Wij wensen Samantha heel veel sterkte in deze moeilijke periode.