Samantha ‘Barbie’ de Jong bedreigt volgers die kritiek hebben op nieuwe liefde: ‘Daag me niet uit, want van actie krijg je reactie!’

0

(Beeld: Instagram Samantha de Jong)

Samantha de Jong heeft een nieuwe liefde gevonden en dat leidt tot felle reacties van een deel haar volgers op social media. En daar is Samantha nu helemaal klaar mee. Ze heeft een duidelijke boodschap voor haar critici. ‘Daag me niet uit, want van actie krijg je reactie!.’


Barbie wordt na dat zij op social media bekend heeft gemaakt opnieuw verliefd te zijn door een van haar volgers uitgemaakt voor racist. En dat pikt de blondine niet. ‘Hebben mensen niks beters te doen dan mij met deze bullshit lastig te vallen,’ sneert ze op Instagram. Samantha beweert dat ze weet wie erachter zit. ‘Ik voel die haat en jaloezie van jullie.’ Ze zegt haar leven te leiden zoals ze dat zelf wil. ‘Niemand die mij kapot maakt.’

‘Ik ga zelf met een buitenlandse jongen, dus hoe dom ben je,’ schrijft ze. ‘Ik ben geen racist.’ Ook heeft ze nog een duidelijke boodschap voor degene die de opmerking maakt. ‘Daag me niet uit, want van actie krijg je reactie!’


Barbie maakte haar nieuwe relatie afgelopen weekend bekend. ‘Mijn steun en toeverlaat!!,’ schrijft ze bij een foto van haar en haar nieuwe lover. Lang gewacht en daar ben je eindelijk. Hou van jou boef.’

Nog maar recent werd Samantha verlaten door Gerrit Meerts, waarop de voormalig realityster haar ex-verloofde beschuldigde van mishandeling. Gerrit bleek ook nog eens niet niet de vader van haar afgelopen december geboren zoontje. Inmiddels heeft Samantha de naam van haar zoontje veranderd van Djemino in Angelo gegeven. ‘Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was. Als ik toen een zoontje had gekregen, had hij Angelo geheten. Het werd nu Djemino, naar de overleden kleinzoon van Gerrit. Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong.’