Salar wint ‘Big Brother’ en gaat naar huis met net geen 70.000 euro

0

De 27-jarige Salar uit Assendelft heeft het tweede seizoen van het vernieuwde ‘Big Brother’ gewonnen. Hij versloeg in de finale Grace (35) en Kristof (30), de enige Vlaming die de eindstrijd haalde. Salar verliet het huis met 69.815 euro.

Winnaar Salar verliet het Big Brother-huis na 86 dagen met een bedrag van bijna 70.000 euro. “Wauw! Jeetje m’n hart, niet normaal”, zei Salar bij terugkomst in de studio tegen presentatoren Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Salar trok samen met zeven andere deelnemers in het huis vol camera’s. Net als vorig jaar waren er Nederlandse en Vlaamse deelnemers.


S en zei na afloop. “Ik was in het begin een heel tactische speler, maar gaandeweg werd ik weer mezelf. Dat heeft zich uitbetaald”, aldus de winnaar.

De ijdele Salar Abassi Abraasi heeft Iraanse roots en runt in het dagelijkse leven verschillende webshops zei na dat hij zijn de overwinning niet zien aankomen. “Wat ik het meest gemist heb? M’n moeder, m’n vrienden, m’n auto en Turkse pizza”, lachte hij. “Ik was in het begin een heel tactische speler, maar gaandeweg werd ik weer mezelf. Dat heeft zich uitbetaald. Nu sta ik hier als winnaar. Crazy!”