Ruzie tussen ANDRE HAZES en moeder Rachel gefilmd en onderdeel nieuwe docusoap

0

De ruzie die maakte dat Andre Hazes niet meer praat met moeder Rachel blijkt gefilmd en onderdeel te worden van de nieuwe docusoap die Hazes maakt voor Videoland.

André Hazes gaat de ruzie met zijn moeder gebruiken voor het tweede deel van zijn docusoap op Videoland. “Zit er wel een beetje juice in? Wat gaan we zien in deel twee?”, vroeg Frank Dane hem dinsdagmiddag in zijn show op Radio 538. “Er zit wel iets in. Het wordt niet zo heftig als deel één. (…) Over Monique? Ja, natuurlijk. En de situatie. Er komen echt wel privédingen in,” is het antwoord van Hazes.


André laat weten dat ook Rachel aan de beurt komt. “Ja. Ook bepaalde discussies of ruzies waar ik nu in zit. Het is toch algemeen bekend dat ik en mijn moeder… Weet je. Dat… En in die tijd werd er wel gewoon gefilmd, dus dat is…”

Hazes wordt ook gevraagd of zijn nieuwe lied Geen Genade gericht over moeder Rachel gaat? Hazes: “Het maakt niet uit voor wie het is, toch? Je neemt afscheid van mensen… (…) Maar laten we het daar maar op houden.”


Naast Rachel haalt Hazes ook uit naar zijn oude schrijfteam in de nieuwe docusoap. “Ik heb een oud-schrijfteam dat me helemaal kapot heeft gemaakt in de media. Dat leg ik allemaal uit.”