Ruzie bij RADIO 538, deejays steken elkaars banden lek

0

Het is tegenwoordig weinig gezellig bij Radio 538. DJ’s steken uit woede elkaars banden lek, tijdens het afscheidsfeest van DJ Barend van Deelen die naar 3FM vertrekt schijnen er nogal wat ‘gezellige pilletjes’ gebruikt te zijn en dat weinig verheffende tafereel zou door dj gefilmd zijn en verstuurd naar een juicechannel.

Het is Patrick Kicken die in zijn blog schrijft: Het schijnt bloedbonje te zijn bij Radio 538. Tijdens het afscheidsfeest van DJ Barend van Deelen, die naar 3FM vertrekt om daar de middagshow te doen, schijnen er nogal wat ‘gezellige pilletjes’ gebruikt te zijn. Waarop een deejay die niét vertrekt bij het station dacht ’hey, dat ga ik eens filmen en doorsturen aan de juicekanalen’. Waarop de banden van diegene die filmde werden lekgestoken. Ik weet het, het klinkt krankzinnig maar dit schijnt toch echt gebeurd te zijn.”


Kicken noemt bewust geen namen -‘Omdat ze dit maar onderling op moeten lossen’- maar noemt de sfeer bij 538 wel ‘ronduit klote’. Volgens Kicken is het nu nog wachten op het juicechannel dat  ‘drugsfilmpje’ dat naar buiten brengt.

Kicken: “Killing voor je station, zoveel onrust. En dat kan al veroorzaakt worden door één matennaaier die gaat lopen lekken, filmen en de juicekanalen opzoeken. Bizar toch? Het wachten is totdat de desbetreffende beelden verschijnen. Verdomme wat is het toch zonde dat een belangrijk (Nederlands) radiomerk als 538 zo aan het wankelen is, zo blijven die Belgen (het Vlaamse DPG-media is eigenaar van Q Music, red)  marktleider!”


Share.