Ruud de Wild opnieuw onder het mes na complicaties darmkankeroperatie

0

Ruud de Wild wordt vandaag, dinsdag, opnieuw geopereerd. De NPO Radio 2-dj moet weer onder het mes vanwege complicaties na een darmkankeroperatie.

“Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht”, schrijft Ruuds vriendin Olcay Gulsen in haar Instagram Stories. “Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed.”


De Wild maakte vorige week bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Afgelopen weekeinde mocht hij naar huis. Hij zou drie maanden moeten gaan revalideren vanuit huis. Maar maandagmiddag werd hij toch weer met de ambulance terug naar het ziekenhuis gebracht.

Zijn situatie was verslechterd. Zijn vriendin Olcay Gulsen liett aan Shownieuws weten dat hij complicaties heeft en hij uit voorzorg is opgehaald door de ambulance na een heftige bloeding.


De Wild maakte onlangs zelf in zijn radioshow bekend dat hij is gediagnosticeerd met darmkanker. Zijn show op NPO Radio 2 wordt de komende maanden overgenomen door collega Eddy Keur.