Runde B&B Vol Liefde Jacob bordeel in zijn miljoenenvilla?

0

(Beeld: RTL/B&b Vol Liefde)

De romantiek in Jacobs Portugese bed and breakfast was ver te zoeken in het datingprogramma B&B Vol Liefde. Er kwam geen klik met  met Monica, Jennie, Anita en Segrun en de rijke villa-eigenaar, waarvan nu beweerd wordt dat hij voor de opnames van B&B Vol Liefde een bordeel runde het pand.


Voor Jacob was het bezoek van Monica, Jennie, Anita en Segrun aan zijn B&B soms de hel op aard. Hij denkt niet met veel genoegen terug aan de periode waarin hij de vier vrouwen over de vloer had in zijn villa van zes miljoen. “,Ik heb nog veel meer onplezierige momenten met ze meegemaakt, veel meer dan wat op televisie is uitgezonden. Op een gegeven moment hadden we buiten op het terras een gesprek dat drie uur heeft geduurd. Daar zijn dingen tegen mij gezegd waar de honden geen brood van lusten.’’

Zo erg dat hij jacob zelfs overwogen heeft de vier vrouwen uit zijn huis te zetten, zo vertelt hij aan de krant. “Voor de makers en RTL alleen maar lof. Ik vroeg de dames om een lijstje te maken met leuke activiteiten die we konden doen. Daar kwam niets uit. Ze hadden niks opgeschreven. Ze gooiden de deur totaal op slot. Ik had ze ook naar huis kunnen sturen.’’


Inmiddels gaat ook het gerucht dat zijn B&B voor de tv-opnamen een bordeel was. In Weekend ontkent hij dat met kracht. Absoluut niet! Daar sta ik met mijn leven voor in. Ik zou dat nooit doen en dat is het ook nooit geweest. Er zijn veel mensen die geruchten verzinnen, iedereen kan toch van alles zeggen. Ik heb hiervoor altijd met een dame gewoond, die kan bevestigen dat er geen bordeel is geweest. Zij is op de dag van de opnamen uit mijn huis vertrokken.”

Dat die dame vertrok had overigens alles te maken met de jarenlange aanwezigheid van Jacobs ex in de villa. “Mijn ex woonde hier twaalf jaar lang. Zij is terminaal ziek, heeft LAM, en woog nog maar 35 kilo. Ik heb haar twee jaar na onze breuk in huis genomen – samen met haar moeder, om haar te kunnen verzorgen. Na vijf jaar knapte ze op, maar toen wilden ze niet meer weg. Ze heeft een beetje mijn leven vergald, door bijvoorbeeld mijn laatste relatie te verpesten. Ook al was de liefde over, ze wilde niet dat ik een nieuwe vriendin kreeg.”