Niemand mag dit DIT Lucky Tv-filmpje over Bilal meer zien…

0


Beau van Erven Dorens wist wat er ging komen, want bij het aankondigen van Lucky TV aan het eind van zijn show sloeg hij zijn hand voor zijn ogen. De kijkers thuis keken en reagerden voor het merendeel onstemd op de Lucky TV die Sander van de Pavert maakte over de Bilal Wahib-rel. RTL heeft inmiddels het gewraakte fimpje van Beau’s Twitter-pagina te verwijderen.

Bilal was niet, zoals eerder aangekondigd, bij Beau aan tafel, maar dat wist Sander van der Pavert nog niet toen hij zijn Lucky Tv ging maken voor die avond. Met zijn bijdrage filmpje haakt Sander in op de kritiek dat Beau de rapper een podium zou geven om uit te huilen.


De Lucky TV-bijdrage laat zien hoe Bilal rapt over zijn bizarre verzoek aan een 12-jarige om zijn geslachtsdeel te laten zien. “Mag ik bij jou huilen op tv, Beau? Ik vroeg een jongen om zijn dollo en het spijt me zoooo. Mag ik bij jou huilen in je talkshow? Het spijt me zo, kan jij me redden Beau?”, klinkt het.

Om te vervolgen met: “Kom hier nu Beau, geef me je piepelientje. Toe, laat hem zien, we zijn nu beste vriendjes. Je pipapelientje, je plassertje yo, ik smeek het je. Kun jij me redden, Beau? Mag ik bij jou huilen in je talkshow? Laat je p*emel zien! Ik zweer het, het was een grap, geen kinderp*rn*! Laat je plasser zien! Oooh ooh, hooo Beau, bedankt dat ik mocht huilen in je talkshow.”


na boze reacties van de kijkers haalde RTL inmiddels Bilal’s Lucky TV van de Twitter-pagina van Beau geplaatst en Het bewuste fragment is ook niet meer te vinden op RTL XL. Van der pavert heeft de bijdrage ook op zijn eigen youtube-kanaal op privé gezet.