Pagina titel ...

RTL 4 heeft Ron Brandsteder niet gevraagd voor Wie Ben Ik

0

Ron BrandstederBeeld: Janita Sassen

RTL 4 heeft Ron Brandsteder niet gevraagd om terug te keren bij Wie Ben Ik, ondanks dat zijn oud-collega Caroline Tensen wél weer aan het roer staat van de familieshow. Dat zegt hij op Radio Veronica. Wie Ben Ik keerde in 2013 terug op de buis bij RTL 4 met Wendy van Dijk aan het […]

Het bericht RTL 4 heeft Ron Brandsteder niet gevraagd voor Wie Ben Ik verscheen eerst op Mediacourant.nl.

Lees verder op Boulevard.nl: RTL 4 heeft Ron Brandsteder niet gevraagd voor Wie Ben Ik

Sint 2020Sint 2020<


-

Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();