ROXEANNE HAZES vandaag samen met moeder Rachel voor rechter

0

Roxeanne Hazes en twee voormalig zakenpartners van haar moeder, Rachel Hazes, moeten vandaag, donderdag, in de rechtbank in Amsterdam getuigen in een zaak over een volmacht uit naam van Rachel. Roxeanne zou daar ook meer details over weten. Rachel beweert dat haar belangen destijds niet goed behartigd zijn.

De zaak tussen Rachel en Roxeanne en de voormalig zakenpartners, Marieke van Beek en Rob Israël, loopt al lange tijd en gaat over een volmacht die Rachel aan Van Beek en Israël gaf in 2016 toen het niet goed met haar ging door een inzinking.


Eerder oordeelde de rechter dat Rachel haar dochter en voormalig zakenpartners slechts mocht horen over een factuur van 24.000 euro voor een coachingsprogramma. Rachel ging in hoger beroep,. Ze wil ook alles weten over alle keuzes die jaren geleden namens haar zijn gemaakt.

Roxeanne heeft altijd gezegd niet te willen getuigen in deze zaak. Moeder en dochter hebben niet alleen al jaren een slechte band met elkaar er loopt ook nog een  zaak voer de erfenis van wijlen André Hazes sr.