Roxanne uit B&B Vol Liefde opgelicht door loodgieters: ‘Geen geld meer’

0

(Beeld: Videoland)

Roxanne Filion uit B&B Vol Liefde’ is opgelicht door een loodgietersbedrijf. De loodgieters fixten weliswaar het probleem, maar de rekening was torenhoog. “Ik vind het zó zonde van mijn geld. Zo misselijkmakend. Ik heb echt gehuild. Dan werk je hard voor je geld en gaat het zó makkelijk naar dieven.”


Ze begint het verhaal dat ze met haar volgers op Instagram deelt met Voor alles is een eerste keer. “Ik ben namelijk vandaag opgelicht. Want ik kan me niet voorstellen dat dit zó duur is. Ik dacht eerst dat het normaal was dat riolering fixen zo duur is. Maar ze maakten natuurlijk gebruik van hoe hoog de nood was, aangezien ik komend weekend weer gasten heb.”
Roxanne vond het bedrijf op internet. “Ik heb degene gebeld die bovenaan kwam op internet. Zag er betrouwbaar uit. Ik weet, dat zegt nog niks. Zonder research gedaan te hebben (wat ik normaal wél doe), alleen de reviews bekeken. Die bleken dus nep te zijn. Toen de riolering gefixt was, was ik helemaal blij. Maar bij het afrekenen dacht ik: jeetje, wat veel geld. En ik zei ook tegen de loodgieter dat ik dat wel erg veel geld vond. Toch heb ik betaald en nu denk ik achteraf: dit klopt niet,” schrijft Roxanne.

Dan: “Ik ben er de hele middag ziek van geweest. Ik vind het zó zonde van mijn geld. Zo misselijkmakend. Ik heb echt gehuild. Dan werk je hard voor je geld en gaat het zó makkelijk naar dieven.’ Gelukkig heeft ze steun aan haar liefje Dirk. ‘Nu neemt mijn vriendje mij mee uit eten omdat hij het zo zielig vindt en omdat ik geen geld meer heb.”