ROMANTISCH! IJskonijn Debbie uit B&B Vol Liefde valt voor charmes Italiaan Vincenzo (en ze heeft B&B verkocht)

0

Een van de meest besproken deelneemsters uit het programma ‘B&B Vol Liefde’ van vorig jaar, Debbie Breg, heeft niet alleen haar B&B verkocht, maar het ‘ijskonijn’ zoals zij werd genoemd heeft ook geluk in de liefde gevonden. Ze woont sinds kort samen met haar Italiaanse lover Vincenzo. En ook een huwelijk lijkt in de lucht te hangen!

Melvin, Pascal, Jelmer en Chris kwamen allemaal langs in de Italiaanse B&B van Debbie Breg (33), maar Debbie stuurde ze ook weer naar huis. Het leverde haar de bijnaam ijskonijn op… ‘Dat zijn mensen die gevangen zitten in hun eigen leven. Laat mensen maar denken. Ik heb nu een vriend in wie ik geen energie hoef te stoppen, maar van wie ik juist energie krijg. Ik heb onlangs een belangrijke stap in mijn leven gezet, want ik ben verhuisd naar Napels. Daar ga ik samenwonen met Vincenzo,’ vertelt ze vandaag in het nieuwe nummer van weekblad Privé.


Dat Debbie voor Vincenzo gaat is wel duidelijk. Ze heeft haar B&B Casa Santangelo in Salerno heeft verkocht. ‘Ik zal de eindeloze herinneringen die ik hier heb gemaakt voor altijd bij me houden, maar nu is het tijd om verder te gaan. Het is een omkeer in mijn leven. De B&B heb ik verkocht aan een Nederlandse man, die Alexis heet en, net zoals ik altijd heb gedaan, zijn hele ziel en zaligheid erin stopt,” vertelt ze in het weekblad.

Debbie: ‘Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Als zoiets moois op je pad komt, moet je dat serieus nemen. Mijn voorkeur ging in het programma uit naar een Nederlandse man, ook omdat er altijd met een buitenlander cultuurverschillen zijn. Maar ik heb nooit de deur dichtgegooid voor bijvoorbeeld een Spanjaard, Argentijn of noem maar op. Voor mij is het belangrijk dat het goed moet voelen. En dat doet het in dit geval. Ik kan niet uitleggen wat hem zo bijzonder maakt, dat is een gevoel. Een klik die ik direct met hem had. Ik heb het over een magie die we samen hebben. Veel mensen noemen dat zoetsappig, dat maakt mij niet uit, ik ben er gelukkig mee. Als ik iemand voor het eerst zie en ik word daar vrolijk van, dan kun je het toch niet anders benoemen? Het hele totaalplaatje klopt gewoon, van binnen en van buiten.’


Als het aan Debbie ligt, komt er snel een volgende stap. ‘We hebben heel grootse plannen, maar daar ga ik nu nog niets over vertellen.’