Rogier krabbelt terug: ‘Er is maar één liefde van mijn leven en dat is Frank’

0

Rogier Smit (46) denkt dat zijn relatie met Frank Jansen (74) toekomst heeft en wie anders beweert is een leugenaar… De realityster benadrukt dat er geen nieuweliefde het spel is. ‘Er is maar één liefde van mijn leven en dat is Frank’, schreef hij in zijn Instagram Stories.

De voormalig Paleis voor een prikkie-ster reageert op geruchten in de krochten van het internet  waarin wordt beweerd dat Rogier echtgenoot Frank na een relatie van bijna twintig jaar hebben zou hebben ingeruild .


Het is ‘fake news’, laar Smit zijn bijna 47.000 volgers weten in een inmiddels verwijderd bericht. Hij verwijst ook naar een Instagram Story die hij afgelopen weekend plaatste, waarin hij zei dat mensen ‘een boek niet op de cover moeten beoordelen’. ‘Want als je het echte verhaal erachter kent…’, schreef hij toen. ‘Dit bedoelde ik daarmee’, schrijft hij nu over het nepnieuws. En: ‘Love rules’, oftewel ‘de liefde overheerst’.

De ruzie tussen het getrouwde duo bereikte de afgelopen weken een hoogtepunt nadat Rogier met modder begon te smijten richting Frank. Zo mailde hij de boekhouding van zijn Frank naar weekblad Prive om aan te tonen dat Frank eigenlijk maar een armoedzaaier zou zijn. Maar toen de relatie definitief op de klippen leek te lopen krabbelde beiden toch terug.


Frank deed de huwelijksperikelen af met dat ze weliswaar door een moeilijke periode gaan, maar dat van een relatiecrisis geen sprake is. Ze zouden slechts een beetje afstand van elkaar hebben genomen. en nu is er voor Rogier maar een liefde en die heet Frank.

De twee twijfelen er dan ook niet aan dat ze weer programma’s gaan maken voor RTL, waar ze nog drie jaar een contract hebben na hun overstap van SBS.