Rogier biedt excuses aan Frank: ‘Hij heeft spijt’ (maar of het weer goed komt…)

0

Rogier (46) heeft zijn excuses aan Frank (74) aangeboden voor de vuile was die hij afgelopen week uitstortte over hun relatie middels een lief berichtje, maar of het  ook goed komt tussen de kringloopfanaten lijkt nog altijd zeer de vraag. De ruzie tussen Frank Jansen en Rogier Smit is namelijk nog zeker niet opgelost.

Het botert nog altijd niet tussen Frank & Rogier. De twee hebben sinds afgelopen week toen weekblad Privé hun ruzie openbaar maakte en zij hun vuile was buiten hingen elkaar niet meer gezien of gesproken. Rogier verblijft i het huis in Den Haag, frank in hun optrekje in Zuid-Frankrijk.


RTL Boulevard sprak de 74-jarige Frank, die momenteel in Zuid-Frank vertoeft, vandaag over de voortdurende ruzie. “Ik zit hier goed, de zon schijnt volop!” vertelt hij vrolijk. “Maar het is allesbehalve een rustige week.” Frank zegt Rogier niet meer gesproken sinds de bom is gebarsten. “Ik wil ook liever nog geen contact.”

Maar er is een beetje hoop, volgens Frank, dat de relatie die al 20 jaar duurt te redden is. “Hij heeft een lief bericht gestuurd. Rogier biedt daarin zijn excuses aan voor wat hij heeft gedaan. Daar heeft hij spijt van.” Het ziet er nu niet zo goed uit, maar er is verbetering. “Ik heb vertrouwen dat dit weer goed komt. We willen de kijkers ook niet teleurstellen”, aldus Frank tegen Boulevard.


“We zijn wel vaker even uit elkaar geweest, dat is niet gek. Wij wonen en werken samen. We zitten 24 uur er dag op elkaars lip, dan barst er weleens iets.” Dat het serieus is, blijkt wel. Er stond namelijk een schnabbel gepland en die hebben ze afgezegd, meldt Frank. “We hadden een commerciële verplichting, die hebben we helaas af moeten zeggen.”