RODDELPRAAT-presentator DENNIS SCHOUTEN betrokken bij steekpartij (broer gearresteerd)

0

Roddelpraat-presentator Dennis Schouten is zaterdagvond betrokken geweest bij een incident in  Glanerburg dat uitliep op een steekpartij. Bij de ruzie zijn twee gewonden, waarvan Dennis Schouten er één van zou zijn. De broer van Dennis is aangehouden door de politie.

Aan Shownieuws laat de presentator zaterdagavond laat weten dat hij naar het ziekenhuis moest maar er niet vanuit gaat dat zijn verwondingen ernstig zijn, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.


Op Twitter noemt Rob Goossens onder een nieuwsbericht over de steekpartij de naam van Dennis en vraagt of hij oké is. Daarop antwoordt de RoddelPraat-presentator met: “Ik wel. Mijn broer wordt nu verhoord.”

De ruzie vond plaats in het Dorpshuis aan de Kerkstraat. Een van de personen raakte licht gewond en werd aangehouden door de politie. Die persoon zou dus de broer van Dennis Schouten zijn. Zeven politieauto’s kwamen ter plaatse bij het incident.

Volgens de politie, zo meldt het lokale dagblad Tubantia,  is de steekpartij het gevolg van een uit de hand gelopen ruzie tussen twee mannen. Beide mannen raakten hierbij gewond en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Een van de twee mannen is door de politie meegenomen. Deze man had slechts een lichte verwonding aan de hand. De andere man is er erger aan toe en moet in het ziekenhuis blijven. Over de reden en verdere toedracht kan de politie nog niets zeggen.


Schouten en zijn Roddelpraat-kompaan jan Roos kwamen afgelopen week ook in het nieuwe omdat John de Mol is een bodemprocedure is gestart tegen Roddelpraat-presentatoren. Hij eist 27.500 euro van elk van de twee presentatoren.

In april van dit jaar eiste De Mol een rectificatie van Roddelpraat, nadat Schouten en Roos in hun programma uitspraken hadden gedaan over de mediamagnaat. In een van hun uitzendingen zeiden zij ‘bewijs’ te hebben dat de familie De Mol 5000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Dat is volgens John de Mol niet waar.

Schouten en Roos hebben vervolgens het verhaal uit de bewuste uitzending gehaald en het artikel van hun website verwijderd. Maar daarnaast eiste De Mol dat de heren 10.000 euro zouden geven aan Stichting Het Vergeten Kind, iets wat de presentatoren niet hebben gedaan.