Robin van Persie: hier woont de man van 14 miljoen woont met vrouw en kinderen in Istanboel

0
Wyndham Grand Istanbul Levent telt bijna 400 kamers
Als de familie Van Persie haar intrek neemt krijgen ze van de hotelmanager een taart in clubkleuren en wil de man natuurlijk met de voetballer op de foto
De ouderslaapkamer
Er is maar een badkamer
De slaapkamer van de kinderen
In totaal hangen er drie flatscreens in de suite
De badkamer heeft naast het bad een aparte douche.
De keuken met o.a. ijskast, magnetron en elektrische kookplaat.
De woonkamer is bijna 60 m2
en met uitzicht over de Bosporus
Terwijl Robin van Persie zich voorbereidt op zijn debuut in het shirt van Fenerbahçe is echtgenote Bouchra in de directe omgeving Istanboel op zoek naar een geschikt huis voor de familie. Tot het gevonden is woont de familie in deze luxe suite….


Bouchra van Persie is dezer dagen met een makelaar en beveiligers in haar kielzog fanatiek op huizenjacht in en rond Istanboel. Over een euro meer of minder hoeft ze zich geen zorgen te maken, want haar man zou bij Fenerbahçe een jaarsalaris van tegen de 14 miljoen euro toucheren.

Op advies van Gertruda Kuijt is Bouchra op zoek naar een huis in een compound, een beveiligde leefomgeving. De populariteit van voetballers a la Kuijt en Van Persie maakt het namelijk onmogelijk om in een niet beveiligde omgeving te wonen.


Robin van Persie heeft met zijn gezin voorlopig zijn intrek genomen in het 383 kamers en suites tellende Wyndham Grand Istanbul-hotel in het centrum van de stad. Op kosten van zijn nieuwe club Fenerbahçe woont hij daar in een 104m2, € 1300 kostende, grote familiesuite met twee slaapkamers, een woonkamer en een keuken.

In die keuken zal echtgenote Bouchra waarschijnlijk niet al te veel te vinden zijn, want het 5*-hotel heeft naast roomservice maar liefst acht restaurants. Het hotel beschikt over een spa, een fitnesscentrum en, leuk voor de kinderen Dina Layla en zoontje Shaqueel, een binnenzwembad.


De manager van het hotel is verrukt over de keus van Van Persie dat hij de familie bij aankomst een grote taart aanbood in de kleuren van Fenerbahçe. En natuurlijk wilde de man met Van Persie op de foto.

Voor zijn zoon Shaqueel en dochtertje Dina is de stap die papa maakte misschien nog wel het grootst. Beide kinderen groeiden op in Engeland, eerst in Londen en daarna in Manchester. Shaqueel gaat, net als zijn vader, voetballen. En Bouchra zoekt een huis in Istanbul waar dochter Dina haar hobby paardrijden kan beoefenen.

Robin van Persie kan dinsdagavond zijn debuut maken voor Fenerbahçe. De spits van het Nederlands elftal ontmoet met zijn nieuwe Turkse werkgever in de derde voorronde van de Champions League het Oekraïense Sjachtar Donetsk.