Pagina titel ...
zondag, april 5
Robert de Niro koopt voor $2.8 miljoen New Yorks appartement voor adoptiedochter Drena

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Robert de Niro koopt voor $2.8 miljoen New Yorks appartement voor adoptiedochter Drena (43).


Net als Connie Breukhoven recent een huisje kocht voor haar oudste adoptiedochter Constanza/Amanda, heeft ook Robert de Niro (71) dat gedaan voor adoptiedochter Drena (43). Betaalde Connie € 179.000 voor de tussenwoning in het Noord-Hollandse Slootdorp, het optrekje dat Robert de Niro voor adoptiedochter Nedra in New York kocht, kostte bijna tien keer zoveel.

Het leek al onwaarschijnlijk dat Robert De Niro , die op dit moment zelf voor een $ 125.000 per maand bij Central Park West een appartement huurt omdat zijn huis gerenoveerd wordt, hij voor zichzelf een vergelijkbaar optrekje zou kopen.

Nee, Robert de Niro heeft het appartement op 32 Morton Street, waarvor hij $2.8 miljoen betaalde, gekocht voor zijn adoptiedochter Drena. Hij adopteerde Drena, de dochter die toenmalig echtgenote Diahnne Abbott had uit een eerdere relatie, eind zeventiger jaren. Het huis staat ook op naam van vader en dochter, zo blijkt uit de overdrachtspapieren.

Het 2-slaapkamer, 2.5-bad penthouse beschikt over een hoge balkenplafonds, heeft hardhouten en leistenen vloeren en biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Hudson. De woonkamer is voorzien van een bar en een marmeren open haard. De master bedroom heeft een wand van glas.

De Niro woonde dertig jaar lang vlakbij dit appartement. Maar in 2006 verhuisde hij naar Central Park waar hij een appartement kocht voor $ 20.900.000. In 2012 brak er brand uit en dat appartement wordt nog altijd gerenoveerd. Tot die renovatie klaar is wonen Di Nero en zijn Grace Hightower in een gehuurd, $ 125.000 per maand, appartement.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0