ROBBIE WILLIAMS valt 12 kilo af en wil nu ook nog naar de plastische chirurg

0

(Beeld: CP/Instagram aydafieldwilliams)

Robbie Williams is 12 kilo af en wil nu ook nog naar de plastische chirurg. De zanger wil als eerste zijn ogen laten doen. “Ik wil daar wat fillers hebben, want doordat ik ben afgevallen lijkt het alsof ik holle ogen heb.”


Op de foto’s van Ayda Field, de vrouw van Robbie Williams, op haar Instagram is duidelijk te zien dat haar man een stuk een stuk strakker in zijn lijf zit. Robbie is dan ook twaalf kilo’s afgevallen. De zanger wil nu naar de plastisch chirurg. “Iedereen zegt over plastische chirurgie: doe het niet! Maar niemand ziet de goede plastische chirurgie die door niemand wordt opgemerkt. Veel mensen in mijn industrie hebben heel goede behandelingen ondergaan,” zegt hij tegen The Sun. Zo wil Robbie zijn ogen laten doen. “Ik wil daar wat fillers hebben, want doordat ik ben afgevallen lijkt het alsof ik holle ogen heb.”

Een haartransplantatie ziet hij dan weer niet zitten. “Ik ga mijn haren houden zo lang als ik kan en dan zal ik volledig kaal worden”, vertelt hij. Dat heeft echter een medische oorzaak. “Ik ben naar twee mensen geweest om te kijken of ze me konden helpen mijn haar dikker te maken, maar blijkbaar is mijn haar te dun om nog te oogsten. Het is wat het is.”