‘ROB KAMPHUES stuurt d*ckpics aan jonge vrouwen die hij helemaal niet kent’

0

Foto: fransvanzijst.nl

De bijna zestigduizend volgers van Formule 1-commenttor Rob Kamphues (61) kregen gisteren ongevraagd op zijn Instagram een filmpje te zien waarop hij naakt zijn opgewonden lid betast. “Om je te plagen tijdens je werk”, stond er bij. Waarschijnlijk bekend voor een goede bekende van Kamphues, maar het stond een kwartier openbaar online toen het weer verwijderd werd. Vandaag blijkt dat Kamphues dergelijke beelden wel vaker verstuurd. Ook aan vrouwen die hem helemaal niet kennen.


Rob Kamphues haalde gisteren zijn instagrampagina offline na zijn blunder met het filmpje, maar is vandaag weer terug. Hij had beter een wat landere pauze kunnen nemen want hij overladen met kotsgezichtjes in de reacties.

Waarschijnlijk omdat Yvonne Coldeweijer hem namelijk beschuldigd van dubieus gedrag op haar juicekanaal. “Het wordt echt een smerig verhaal. Mijn spion kreeg vorig jaar ongevraagd allerlei DM’s van Rob met selfies, d*ckpics, geile teksten en zelfs aftrekfilmpjes. Bluh. De spion is een jongedame van in de twintig en kent Rob helemaal niet. Ze heeft natuurlijk nooit om dit soort beelden en teksten gevraagd en noemt hem zelfs ‘een oude viezerik’.”


Yvonne deelt meerdere berichten die Rob heeft gestuurd. “Zal ik je kontje binnenkort lekker volsp**ten?”, zegt hij bijvoorbeeld. Het commentaar van Yvonne? “Gadverdamme Rob!”

Die expliciete d*ckpics deelt Yvonne alleen in haar betaalde Telegram-chat. “Voor de liefhebbers hier de d*ckpic die ik niet kan plaatsen op Insta 😂😂😂”, schrijft ze erbij.