BINNENKIJKEN! ‘Rijke’ Peter Jan Rens terug in Thaise villa en in armen van Thaise ex

0
Het huis dat Rens in het noorden van Thailnd liet bouwen
Buiten en binnen werd er gebruik gemaakt van teakhout.
Rens Thaise vrouw Sulleewan (rechts) en haar 22 jarige dochter Mack
Moeder Sulleewan en dochter Mack
Sulleewan zegt al haar bezittingen ten gelde te hebben gemaakt omdat Peter jan zijn afspraken over geld niet nakwam...
Sulleewan en Peter Jan Rens trouwden in 2006 voor Boeddha
Peter Jan Rens, recent gedumpt werd door zijn 22-jarige vriendin Virginia, de moeder van zijn babydochter Djelisa, kan waarschijnlijk ook tot zijn eigen verbazing, terugkeren in de armen van zijn Thaise vrouw Sulleewan “Hij is welkom,” zegt Sulleewan.

Dat mag opmerkelijk heten, want Rens liet de Thaise van de ene op de andere dag in de steek voor Virginia, probeerde haar villa af te troggelen en liet zich de afgelopen drie jaar ook maar weinig vleiend over haar uit. Maar Sulleewan kiest letterlijk eieren voor haar geld.

Volgens zijn Thaise ex Sulleewan vertrekt de papa van Djelisa, Peter Jan Rens namelijk binnenkort naar Thailand om in haar armen terug te keren. “Peter Jan wil bij terugkomen hij is welkom,” zegt de 38-jarige Thaise die de afgelopen jaren nadat Rens haar van de ene op de andere dag in de steek liet toch het nodige te verduren heeft gehad.


De nakende terugkeer van Rens in het huis en armen van Sulleewan mag dan ook opmerkelijk genoemd worden. De Thaise Suleewan weet als geen ander dat Rens in de afgelopen jaren zowat alles geprobeerd heeft om haar loer te draaien. Zo probeerde hij de op haar naam staande villa te verkopen en de opbrengst voor het grootse deel in eigen zak steken. Telefonisch bedreigde hij Sulleewan ook meerdere malen.

Het lijkt geldnood te zijn waarom wat haar betreft Peter Jan Rens, ondanks alles wat er gebeurd is, mag terugkomen. Want Sulleewan weet dat haar kostje gekocht is als Rens binnenkort terugkeert en ze samen met de kinderen weer kunnen gaan wonen in de nu nog altijd leegstaande villa.


In het arme noorden van Thailand leeft de bevolking namelijk van gemiddeld van 5 euro per dag. Wie er 200 euro per maand verdient is rijk. Megarijk voor Thaise begrippen was Sulleewan zelfs in de jaren dat zij in het piepklein Nong Roi met Peter Jan Rens en haar drie kinderen in een door Meneer Kaktus gebouwde villa van €200.000 woonde. Het was en is het mooiste huis van het straatarme dorpje. Het leverde Rens zelfs de bijnaam Koning van Nong Roi op!

Sulleewans vriendin Kob, die in tegenstelling tot Sulleewan wel het Engels machtig is, verwoordt het namens Sulleewan zo: “Peter Jan heeft haar verteld dat hij weer rijk wordt. Hij krijgt volgend jaar weer veel geld. En hij zegt nog altijd van haar te houden en dat Virginia nu echt verleden tijd is.”

Niet dat Rens zijn tv-carrière nieuw leven heeft weten in te blazen en of van zijn talloze plannen plotseling geld is gaan opleveren, maar de op de op 10 oktober 1950 in Velsen-Noord geboren Peter Jan Rens krijg volgend jaar april voor het eerst AOW!

Dankzij die Algemene Ouderdomswet, het basispensioen dat iedere Nederlander krijgt, lijken zijn voornaamste financiële problemen over een maand of vier tot het verleden te behoren. En het lijkt er zelfs op dat voormalig Meneer Kaktus dankzij die AOW van €1113,56, exclusief vakantiegeld, zijn laatste levensjaren in alle comfort onder de zon gaat beleven, want de ruim duizend euro die de staat iedere maand op zij bankrekening gaat storten is in Nong Roi een vermogen!