Rijbewijs afgepakt dus verkoopt Boef zijn peperdure Rolls Royce Wraith 

0

Rapper Boef mag van de rechter 2.5 jaar niet achter het stuur zitten omdat hij gepakt werd toen hij 300 kilometer reed op de snelweg. En wat doe je met je dure Rolls Royce Wraith? Te koop aanbieden voor net geen 200.000 euro natuurlijk.

In 2016 was een video online te zien waarin rapper Boef even het gaspedaal van zijn Rolls indrukte op de snelweg. De rapper reed  met bijna 300 kilometer per uur over de snelweg van Eindhoven naar Tilburg en in de bebouwde kom van Tilburg reed hij daarna ook veel harder dan toegestaan. Op de Ringbaan Oost – waar 50 kilometer per uur de maximale snelheid is – haalde de auto een snelheid van 165 kilometer per uur. Een filmpje van de levensgevaarlijke rit verscheen later op zijn YouTube-kanaal.


Afgelopen oktober kreeg Boef een rijontzegging van 2,5 jaar, waarvan 1 jaar voorwaardelijk en moet hij een bedrag van 6500 euro overmaken aan de Vereniging Verkeersslachtoffers.

Zijn peperdure Rolls Royce Wraith, gekocht in 2018, heeft hij dus niet meer nodig, dus die heeft hij online te koop gezet. Vraagprijs een kleine 200.000 euro, maar dan heb je ook een mooie auto met een topsnelheid van 250 kilometer per uur.


Share.