Er is iets moois op het pad van Rico Verhoeven gekomen, maar Jacky zegt: ‘Ik weet zeker dat hij spijt krijgt van de breuk’

0

Volgens Jacky gaat Rico spijt krijgen van de breuk (Foto Instagram Jacky Duchenne)

In 2020 is het nodige gebeurd in het leven van kickbokser Rico Verhoeven. Hij zag zijn relatie met Jacky, de moeder van zijn drie kinderen, na dertien jaar stranden, maar wist wel opnieuw een acteerrol te bemachtigen in het tweede seizoen van de Netflix-serie Undercover en dan is er nog iets moois op zijn pad gekomen, waar hij nog niets over wil of mag vertellen. Ex Jacky lijkt zich nog niet bij de breuk te hebben neergelegd getuige haar ‘Ik weet zeker dat hij spijt krijgt’.


“Ik ben heel gelukkig met alle dingen die ik doe”, zei Verhoeven bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. “Ik vind het ook leuk om te ondernemen, heb bijvoorbeeld m’n eigen restaurant in Eindhoven. Dat allemaal uitbreiden, nog groter en succesvoller maken; daar word ik heel enthousiast van.”

De kickbokser heeft nog iets waar hij heel enthousiast van wordt, maar daar mag hij nog niks over vertellen. “Er is zoiets moois op m’n pad gekomen. Ik ben nu in het buitenland, in Europa. Ik mag er niet te veel over verklappen, maar dit is echt next level, superleuk en ik ben er heel trots op!”


Rico Verhoeven en Jacky Duchenne, de moeder van zijn drie kinderen, zijn begin dit jaar na een relatie van dertien jaar uit elkaar gegaan, maar volgens Jacky zou de kickbokser best nog weleens spijt kunnen krijgen van de breuk ‘Dat weet ik wel zeker, haha! Ik ben echt goed voor hem geweest, we hadden tot het laatst lol met elkaar. Mijn bevinding is dat ik mezelf ben gebleven, Rico is veranderd.’

Op de vraag van weekblad Weekend of Rico is vreemdgegaan wil inmiddels ex Jacky niet reageren. ‘Daar ga ik met op antwoorden.’ Over de reden van de breuk zegt ze slechts: ‘Er is van beide kanten veel gebeurd. Rico is veranderd, wat altijd al mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. We hebben een fantastische tijd gehad en samen zijn droom waargemaakt Maar als mensen zeggen: ‘Hij is de ideale schoonzoon’, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder. haha. Maar goed. wie is ideaal?’

Dat Nico zich na hun breuk, afgelopen februari, zich omringt met mooie vrouwen doet haar wel pijn. ‘Dat deed pijn. Nu mag hij van mij gelukkig zijn met wie dan ook, als ze maar goed is voor mijn kinderen. Ik sta zelf ook open voor een nieuwe liefde. Rico zegt dat hij dat prima vindt, maar of dat echt zo is?’

Jacky verhaalt ook over haar financiële problemen na de breuk. Dat Rico op Instagram liet zien dat hij een auto aan zijn moeder heeft gegeven deed Jacky dan ook pijn. ‘Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat. Ik heb mijn auto moeten verkopen omdat het financieel gezien meer ruimte gaf en als je dat daarna ziet denk je er wel even over na,’ zegt ze in het weekblad waarin ze ook vertelt niet boos, maar teleurgesteld te zijn haar ex. ‘Ik ben teleurgesteld. Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel of we elkaar niet meer kennen.’

‘Toen we drie jaar geleden verhuisden. dacht ik: in ons kleine huisje waren we gelukkiger. Maar een mes snijdt aan twee kanten, ik zal ook zeker ergens tekort in hebben geschoten. Ik had hem bijvoorbeeld niet zo moeten laten fladderen, strakker aan het lijntje moeten houden. Ik wilde niet het jaloerse kreng zijn dat hem beperkte. maar dat zorgde er wel voor dat zakelijke dingen voorrang kregen. geld kwam boven mij te staan. Zijn acties en keuzes daarin hebben voor veel teleurstellingen gezorgd.’Dat leidde uiteindelijk, na zeventien jaar, tot de breuk. Een beslissing die ze, volgens Jacky, samen hebben genomen zegt ze in Weekend. We vonden beiden dat het zo met langer ging. Het is dus niet zo dat hij mij gedumpt heeft of andersom. We zijn ook te lang doorgegaan. Nadat een en ander was voorgevallen en bepaalde verwachtingen niet uitkwamen zat het met meer goed in mijn koppie en zijn we uit elkaar gegroeid. Ik heb bepaalde normen en waarden en daar zijn we bij elkaar overheen gegaan. Dat vergeet je met.’

Jacky zegt gelukkig te zijn met haar nieuwe leven zonder Rico. ‘et is drastisch veranderd. Ook financieel. maar daar is niks mis mee. want ik voel me nu écht gelukkig. Het geeft me rust. Ik ben nooit een big spender geweest. maar ik moet nu wel letten op wat ik uitgeef.’

Maar een ding weet Jacky heel zeker. In de toekomst gaat Nico spijt krijgen. ‘Dat weet ik wel zeker, haha! Ik ben echt goed voor hem geweest, we hadden tot het laatst lol met elkaar. Mijn bevinding is dat ik mezelf ben gebleven, Rico is veranderd.’