RICO VERHOEVEN: ‘Dat ik nu mijn droomhuis en McLaren heb is echt crazy!’

0

Rico met Jackie van wie hij inmiddels gescheiden is (Foto Instagram Jackie Duchenne)

De dromen die Rico Verhoeven als kind had zijn allemaal uitgekomen. De kickbokser kocht het huis dat hij al wilde toen hij nog in een ‘huurhuisje’ woonde en ook de Mclaren kwam er.


In zakenblad Quote vertelt Rico Verhoeven dat zijn kinderdromen zijn uitgekomen dankzij het kickboksen. ” Het grappige bij kickboksen is dat je meer gaat verdienen naarmate je minder wedstrijden vecht. Je level gaat omhoog, de tegenstand ook, maar omdat je lichaam maar zoveel aankan stijgt ook de gage. Het mooiste moment was toen ik in 2013 voor het eerst wereldkampioen werd. Ik had die belt en kreeg ook een cheque van 250.000 dollar in mijn handen gedrukt. Maar ik wist ook dat een groot deel daarvan naar de Belastingdienst ging, want de winstpremies zijn bruto.

Dan: “Bij het moment dat ik voor het eerst miljonair was heb ik niet zo stilgestaan. Wel besefte ik: fuck, ik kan nu een mooi huis en een mooie auto kopen. In 2011 had ik een klein huurhuisje betrokken, maar daar in de buurt stond mijn droomhuis. Zes jaar later was het eindelijk zover en kon ik me de vraagprijs van acht ton veroorloven. Dat was wel kicken en hetzelfde gold voor de Mclaren die ik bij Louwman heb gekocht. Ik trainde vroeger vaak in Utrecht en reed dan langs die showroom aan de snelweg. Elke keer dacht ik: ooit koop ik daar een auto. Echt crazy dat dat gelukt is!