RICK BRANDSTEDER opgenomen in afkickkliniek (‘Met glas in z’n hand. Stomdronken. Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal’)

0

(Beeld: RTL/CP)

Expedition Robinson-presentator Rick Brandsteder (38) is opgenomen in een afkickkliniek. Waarom Brandsteder is opgenomen in de afkickkliniek wil zijn management niet vertellen, maar het zou gaan om zijn verslaving aan alcohol.


Ricks manager laat wel aan Shownieuws weten dat de presentator ‘aan zichzelf aan het werken is.’ Brandsteder is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Wanneer de presentator weer aan het werk gaat, is nog niet bekend.

Hoewel Ricks management geen officiële reden noemt voor zijn opname, beweert Yvonne Coldeweijer dat Brandsteder worstelt met een alcoholverslaving. Coldeweijer publiceerde op haar Instagrampagina video’s van de presentator waarop te zien is hoe stomdronken door een vertrekhal strompelt. “Vanochtend om 9.30 uur is Rick Brandsteder op Málaga Airport gespot”, schreef Yvonne bij de beelden. “Met glas in z’n hand. Stomdronken. Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal. Spionnen hebben hem ook bij de gate gezien, waarbij hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd.”


En dat was niet voor de eerste keer. “Drie weken geleden zat hij er ook zo bij op de heenvlucht naar Málaga. Hij zat in het vliegtuig naast een kennis van mij en deed al heel vreemd. Hij liep naar de wc en er viel een fles wodka uit zijn zak.”