René Le Blanc heeft drie kinderen bij drie vrouwen – Oudste dochter: ‘Hij is de grootste leugenaar die ik ken’

0

(Beeld: SBS/Wessel de Groot)

René Le Blanc vertelde deze week dat hij drie kinderen heeft, waarvan hij er twee niet ziet. Volgens de zanger kwam dat waarschijnlijk door hun moeder. Le Blanc vergat echter een ‘klein’ detail: dat moeten moeders zijn, want de Hollandse Engelbert Humperdinck heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Zijn oudste dochter zegt nu ook waarom zij haar vader niet wil zien: ‘Dit is de grootste leugenaar die ik ken.’


De Ik Geloof in Mij-zanger vertelt in weekblad Privé dat hij nog wel contact heeft met zijn jongste dochter: “Mijn jongste is vijftien, Isaura heet ze. Ze zit in haar examenjaar (…)”, aldus René.

De reden waarom hij geen contact meer heeft met zijn oudste kinderen, komt wellicht door hun moeders, liet de zanger weinig subtiel weten in het weekblad. “Het is hun keuze om vrijwel geen contact te hebben. Hoe dit komt, weet ik niet. Misschien heeft het met hun moeder te maken.” Ook vertelt hij dat de deur altijd wagenwijd openstaat voor de twee.


Een van de dochters van de zanger, die anoniem wil blijven heeft nu toch bij Shownieuws gereageerd op de uitspraken van haar vader. “Dit heeft niks met mijn moeder te maken hoor, maar met René Le Blanc (mijn biologische vader). Zal alle details maar besparen maar ik kan een boek schrijven over deze man. Dit is de grootste leugenaar die ik ken.”

Op de vraag waar het precies mis is gegaan, laat ze aan Shownieuws weten: “Mijn moeder heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik walg ervan dat hij durft te vertellen dat het contact niet is door wellicht de moeders. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf. René heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen, ik denk dat jullie daar zelf al een conclusie uit kunnen trekken.”

Vorige week werd zijn contract door producer Edwin van Hoevelaak ontbonden. Le Blanc daarover: “Hij is liedjesschrijver en producer en geen manager. Dat was de reden waarom ik heb gezegd: ik ga op zoek naar een andere manager. Dat stond volledig los van de platendeal”, aldus de zanger.

“Ik ga nog geen namen noemen, maar we zijn met drie grote partijen in onderhandeling”, vertelde René afgelopen dinsdag in een Shownieuws podcast. “Donderdag gaan we met de eerste in bespreking en dan gaan we kijken wat er gaat gebeuren. Voor mij zijn er zeker deuren opengegaan, hele grote deuren misschien wel.”