Relatie Urk!-realityster Teun Föhn en Jeroen gestrand (Zeeuw wil bloemenzaak beginnen op plek zover mogelijk van vissersdorp)

0

(Beeld: Instagram)

Urk!-realityster Teun Föhn en zijn Zeeuwse vriend Jeroen Buijs hebben na een jaar een eind hun relatie gemaakt. met elkaar  gebroken. Niet alleen hun toch wel uiteenlopende karakters liggen ten grondslag aan de breuk, maar ook het leeftijdsverschil van 10 jaar en het feit dat Jeroen een bloemenzaak wilde beginnen op een plek zover mogelijk van Urk…


Op tv mocht de relatie van Teun en Jeroen veel weg hebben van een liefdessprookje de realiteit was anders. Vooral de afstand tussen Urk en Zeeland  waar Jeroen op Tholen woont, bleek een toch niet te nemen horde voor de twee. Daar kwam nog bij dat Jeroen graag een eigen bloemenzaak wil, maar zeker niet in of vlakbij het Urk van Teun. Maar ook hun toch wel uiteenlopende karakters lagen ten grondslag aan de breuk die Teun vandaag bekendmaakt in de nieuwe editie van weekblad Privé. En wat ook nog speelde was het leeftijdsverschil (Jeroen is veertig, Teun vijftig).

“Ik ben nog steeds dol op hem”, vertelt Teun in het weekblad. “Het is gewoon heel vervelend dat dit zo is gelopen. Ik ben met Jeroen om de tafel gaan zitten, omdat ik al eerder het gevoel had dat we uit elkaar groeiden. Hij is enorm druk met het opzetten van zijn zaak, waardoor we elkaar steeds minder vaak zagen.”


“Afgelopen weekend zijn we bij elkaar gekomen en hebben we besloten afstand van elkaar te nemen. Ja, het is uit. We houden enorm veel van elkaar, dat is het niet, maar het probleem is dat onze levens heel erg uit elkaar liggen. De laatste maanden speelden we onze muziek op een andere toon.”

De twee leerden elkaar ruim een jaar geleden kennen via Tinder. “We kletsen wat, onder andere over werk”, vertelt Jeroen. ,,Wat later had ik een klus in Meppel. Toen besloot ik om maar eens een bakje koffie bij Teun te gaan drinken, om hem in het echt te ontmoeten.” Toen Teun daarna in Zeeland moest zijn, kwam hij bij Jeroen eten. ,,Er was toen nog een avondklok, en ik was natuurlijk te laat in Urk. Maar toen waren daar net die rellen, dus gelukkig werd ik niet aangehouden.”