Relatie MONTANA MEILAND met DIRK na acht jaar gestrand: ‘Je blijft m’n alles’

0

(Beeld:Instagram Montana Meiland)

Met kerst zou de bom gebarsten zijn en Oud & Nieuw vieren ze dan ook niet meer samen; Met een ‘Je blijft m’n alles’ van Dirk komt er na 8 jaar een einde aan zijn relatie met Montana Meiland. ‘We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg’, reageert Montana op de breuk. Erica en Martien reageren gelaten: “Wij vinden het heel verdrietig. Dirk is al zo lang onze schoonzoon. Wij zien hem en zijn ouders als familie. Wat ons betreft blijft deze band bestaan”, aldus de Meilandjes.


Recent spraken ze over trouwplannen, maar een huwelijk lijkt verder weg dan ooit voor Montana en Dirk. Met kerst zou de bom zijn gebarsten en beseften beiden dat zij voor elkaar misschien toch niet de ware zijn. Dirk zou Montana liever als huisvrouw zien, iets waar zij met haar drukke winkel in Noordwijk niets voor voelde. Van samenwonen kwam het ook nooit in die acht jaar dat ze samen waren. Het idee dat Dirk haar liever thuis hield, ging Montana steeds meer tegenstaan al werd dat niet meer uitgesproken.

Montana Meiland maakte woensdag bekend dat haar relatie met Dirk op de klippen is gelopen. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg’, schrijft Montana op haar social media.


Dirk op Instagram: “Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd: positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

Dirk schrijft ook dat Montana ‘zijn alles’ zal blijven en noemt zijn schoonouders, Erica en Martien, ‘fantastische personen’. Hij vervolgt: ‘Ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben.’

De twee hopen de breuk in alle rust te kunnen verwerken. ‘Hopelijk respecteert iedereen de vervelende periode waar wij doorheen gaan. Wij zullen dan ook geen pers of dergelijke te woord staan over dit onderwerp’, aldus Dirk.