Relatie in gevaar? Politie naar huis Sonja Bakker na dreigende situatie (man Barry vlucht weg!)

0

(Beeld: Facebook Sonja Bakker)

Staat de relatie tussen dieetgoeroe Sonja Bakker en vastgoedhandelaar Barry van Suijdam op springen?  Afgelopen weekend, in de nacht van vrijdag op zaterdag, greep de politie in hun woonplaats Bergen in nadat er alarm geslagen werd over een dreigende situatie waarin Sonja zich zou bevinden.


Weekblad Story die het nieuws naar buiten brengt schrijft dat ‘het zou niet de eerste keer zijn dat de bestsellerschrijfster van afslankboeken en haar vriend in een relatiedip belandden, maar sinds het afgelopen weekend wordt er in haar directe omgeving ernstig getwijfeld of Sonja haar driejarige relatie met Barry zal willen voortzetten.

“De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen,” vertelt een ingewijde in Story. “De politie die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.”


Na het incident heeft niemand meer een teken van leven gezien van Sonja, schrijft het weekblad. “De volgende ochtend kwamen er vriendinnen van Sonja en sindsdien heeft niemand haar meer gezien. Ook Barry heeft zich niet meer vertoond. Wij denken dat Sonja is ondergedoken. Iedereen in Bergen maakt zich zorgen om Sonja. Van de buitenkant lijkt het alsof ze heel gelukkig is en iedereen begrijpt ook dat ze dat beeld in stand wil houden. Maar het lijkt dus allesbehalve een mooi plaatje. Zij en Barry hebben een behoorlijk explosieve relatie. Niemand begrijpt waarom ze bij hem blijft.”

De politie bevestigt het incident. “We hebben op vrijdagavond inderdaad een melding voor die straat in Bergen gekregen. Het klopt dat we daar naartoe zijn gegaan. Uit privacy overwegingen kunnen wij echter niet meer dan dat zeggen.”

Sonja Bakker besloot begin 2019 te gaan samenwonen met haar nieuwe liefde Barry van Suijdam. Ze waren toen pas vijf maanden samen, maar Sonja volledig overtuigd van haar liefde voor hem.

‘We blijven romantisch, dat is het leukste’, vertelde Sonja aan Weekend. Of de twee trouwplannen hebben? ‘Misschien trouwen we nog wel eens. Ik zeg nooit nooit, want we zijn erg gelukkig, en de kinderen ook’, aldus de schrijfster. Sonja trouwde al twee keer eerder, eerst met Koen Lenting, met wie ze haar boekenimperium opbouwde, en daarna met Jan Reus.

‘Het is wel goed, we nemen de tijd. Ik weet inmiddels dat het huwelijk geen toegevoegde waarde heeft, dat het dan niet allemaal ineens anders wordt. We hebben het nu heel erg leuk en de kinderen zijn blij, daarom stoppen we ons geld liever in een mooie vakantie naar Ibiza. Een beetje West-Fries denk ik, maar dat vinden we ook goed’, vertelt ze.