Relatie MAX VERSTAPPEN en KELLY begon al toen hij pas 20 was en zij nog getrouwd

0

De vonk tussen Kelly Piquet en Max Verstappen sloeg al jaren voor ze echt een relatie kregen over. Max is op dat moment pas 20 jaar oud als hij samen met Kelly en haar broer, eten in Monaco. Kelly is dan nog getrouwd met voormalig F1-coureur Daniil Kvyat, met wie ze dochter Penelope heeft. “Er was al iets magisch die avond. Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg. Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden,” zegt Kelly.

Als het aan Kelly Piquet (34) ligt, is ze de komende tien jaar druk bezig met het opvoeden van haar kinderen. De Braziliaans-Nederlandse vriendin van tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen (25) droomt van gezinsuitbreiding vertelt ze in gesprek met de Nederlandse ‘Vogue’.


Uit een eerdere relatie, met voormalig F1-coureur Daniil Kvyat, heeft Kelly een dochter: Penelope van drie jaar. “Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen. Mijn belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren. Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ik zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam, en gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven.”

Over de relatie met haar geliefde wil ze in het vraaggesprek met Vogue niet al te veel kwijt. Ze onthult wel dat de vonk al in 2016, nog voor haar relatie met Daniil, oversloeg. Max is op dat moment 20 jaar oud als ze samen met Nelson, Kelly’s broer, eten in Monaco. “Er was al iets magisch die avond”, blikt ze terug.


“Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel”, aldus Kelly. “Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden.”