Pagina titel ...
maandag, juni 1
Reese Witherspoon telt bijna 13 miljoen dollar neer voor weer een nieuw huis

0

Reese Witherspoon telt bijna 13 miljoen dollar neer voor weer een nieuw huis..


Het lijkt erop dat Reese Witherspoon huizen aan het verzamelen is. Zo kocht ze een stulpje in Brentwood, Californië voor $ 14.000.000, en een opknappertje in Nashville. En nu heeft ze voor $ 12.705.000 een afgelegen pastorie in Pacific Palisades in Californië gekocht. Het huis, op een stuk grond van 4344 meter, was eigendom van architect Ken Ungar en heeft vijf slaapkamers. Kruger renoveerde het pand recent, waarbij hij koos voor beige als hoofdkleur.

(Lees verder na de advertentie)

Reese Witherspoon zette overigens ook recent een huis; voor haar villa in het Californische Oja, in de verkoop voor 10 miljoen dollar. De actrice heeft het stulpje, waar ze met Jim Toth in het huwelijksbootje stapte, sinds 2008 in haar bezit. De kopers worden eigenaar van onder andere vier slaapkamers, paardenstallen, drie gastenkamers en een zwembad.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0