Razende GORDON tegen ex-verloofde: “Je ring krijgt plaatsje op bodem van Amsterdamse haven”

0

Gordon is boos op ex-verloofde Gavin dat hij zijn verhaal heeft gedaan over hun liefde. de zanger doet ook een belofte aan Gavin: “Je ring krijgt plaatsje op bodem van Amsterdamse haven” en zegt “Ik kwam erachter dat je alleen op zoek was naar rijke mannen als slachtoffer. Ik hoop dat gelukkig bent met het geld en nu mooie dingen voor jezelf kan kopen”.

Gordon heeft zijn kant van het verhaal op Instagram gezet nu zijn ex-verloofde Gavin Rozario is leeggelopen in weekblad ‘Privé’. Gordon: “Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je me valselijk beschuldigt, zal ik het moeten doen”, begint Gordon die schrijft  dat de twee elkaar ontmoetten via datingapp Grindr. “Maar we vonden het allebei chiquer om dat niet in de media te noemen. Van liegen is dus geen sprake, niet vertellen is iets anders.”


Gavin stelde in ‘Privé’ dat het initiatief voor de verloving van Gordon kwam. Volgens Gordon een leugen. ‘Ik zal geen verdere details over mijn privéleven vrijgeven, maar dat ik mijn huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen, is een flagrante leugen! We hebben er samen over gesproken en jij zei: ‘waar kan ik het beste een aanzoek doen?’ En ik zei dat de Malediven de meest romantische plek op aarde is! Jij hebt het geregeld!!!”

Volgens de zanger was Gavin en niet hij die vanaf week één wilde trouwen. “Je kocht de ring zelf en regelde de fotograaf en het diner waar je mij zou vragen. We wisselden alleen foto’s uit van ringen die we mooi vonden. Je voorstel was een complete verrassing.”


Nu het uit is zegt Gordon dat Gavin niets minder dan een ‘golddigger’ is “Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffer, zegt de foto met daddy hunter alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen.”

“Helaas kan ik je ring niet retourneren, omdat je geen goud naar Australië mag sturen, maar hij krijgt een mooi plekje hier op de bodem van de Amsterdamse haven. Mijn liefde was oprecht en je sms van een dag voordat je het uitmaakte ‘jij bent de man van mijn dromen’, zegt genoeg over je eigen mentale toestand.”